Essraa2 Burjucan kız erkek gelişimi farklı oluyor bnce beslenmem ikisindede aynıydı kızım hep 10gün geriden di bu erkek bazen da bile az yiyiom bi hafta önde.. kızımda toplam 20kilo aldım bunda 29+2yim henüz 5.5😌
Gyed Essraa2 kız bebekler biraz daha şişiriyor anneyi ben iki oğlandan sonra kızım olacak kızım daha çok kilo aldırdı bana şişirdi resmen beni.....
Essraa2 Gyed yani kilo olarak sanki benceede ama bunda karnım aşırı büyük az almama rağmen ikinci diyemi bilmiyom ben okdar almıştım mesela kızımsa hiç belli değildi son aya kadar bunda 7nin içindeyim sanki son ay gibim😂😂
Asell2019 Sinemkarayakar en son 25+6 da kontrole gitmiştim 928 gram 34 cm di canım bi daha ki kontrolüm 30 haftalıkken olack bi hafta snra gidecz bakalım ne diyecek doktor
Gyed Essraa2 benimde karnım büyük alay konusu bile oluyor bazen ama.yapacak birşey yok sağlıkla gelsin bebegim onemli olan o 🤲🤲🙏💕
Mom534545 serdenli ewt ya o herkeste var daha sadece o kadarmymş yaa diolar diyorum haftasna göre gayet normalmiş 3 kilo falan bekliolar herhalde 🙄
Essraa2 Merveee277 endişelenmeyin benim kzıımda hep iki hafta geridi oğlan hu hemileliğim hep bi hafta önde çok şükür kzıım şokta sağlıklı😌