Gyed Sinemkarayakar 26.3 ken 1100 dü 35 de boyu ama şimdi 31 hafta içindeyim haftaya kontrolümüz var merak ediyom nasıl oldu 🙏🙏😘🤗
Sinemkarayakar Gyed rabbim sağlıkla versin inşalalh canim bakalım kaç oldu kilosu boyu cinsiyeti nedir
Sinemkarayakar ElifLeyla canim benimde 1 parmak açılma vardı dun gittim çok şükür kapanmış erken doğum riskimde geçti insallah seninde gecer
serdenli Sinemkarayakar benm 28+5 de kilosu 1190 boyuda 38 di normal demişti doktor ama kilosunu söylediğimde iki felan olması gerekiyomuş gibi davranıyo çevredekiler🙄
Sinemkarayakar serdenli benim benginde boyu 42 kilosu 1182 gram doktor boyuna veriyor uzun olacak dedi
Mom534545 serdenli ewt ya o herkeste var daha sadece o kadarmymş yaa diolar diyorum haftasna göre gayet normalmiş 3 kilo falan bekliolar herhalde 🙄
ElifLeyla Sinemkarayakar bende Cuma tekrar gidecem açılmam yoktu incelme vardı ama benim rahmimin ağzı dar ve kalın hatta bu yüzden normal Doğuma elverişli değilim inşallah bende bu riski atlatırım rabbim kimseye yaşatmasın
senayck Sinemkarayakar 28+1de 36 cm 1400 gramdı boyu normal kilosu fazlaydi perşembe gidicem tekrar 30+4 oluyoruz
Nur_mira Bugün kontrole gittim 28+3 haftalıgım kilosu 1130 gr dedi ama boyunu söylemedi.. bide gelişimi 1 hafta geriden geliyor ama bu hicbir sorun teskil etmiyor 2 hafta olsa sorun olurdu dedi.. bugün gittim ama hic ilgilenmedi cok uyuz oldum ya başıda kalabalik değildi ama beni bıraktı hemen baska hastaya baktı 😔
kizbebekannesii Sinemkarayakar 27+3 deyken 1070 g dı. Boyu da 35 cm di normal demişti doktor. şimdi 28+5 olduk kontrolümüz mart 18 de artık.❤️😍
Hndnckn Bende bugun gittim 26+3teyim 811 gram dedi bir hafta geride dedi.canim sikildi takip ettirmen gerekiyor dedi😔
Nur_mira Hndnckn benim doktorumda 1 hafta geriden geliyor ama önemli degil dedi 2 hafta olsaydı sorun olabilirdi ama 1 hafta önemli degil dedi canım