Pemberuya Ay kızlar şiddetli kusma ishalle acile geldim kan aldılar hamileyim ben şokkk oğlum daha 25 aylık beklemiyordum yaa benim gibi olanınız var mı😅💕🫠🥹🥹🦦
minismom Pemberuya benim kızımda 25 aylıktı hamile kaldıgımda suan 31 aylık ben 30 haftalık hamileyim 😊 ilk zamanlar biraz zor geciyo bulantım halsizligim falan coktu desteksizim mecbur ayakta kalmaya calıstım suan alıstık ikimizde 🤗
maco61 Pemberuya benimde 2 gündür miğdem ağzıma geliyo ama kusamıyorum adetime 3 gün var anlamadjm yaa hamilemiyim acaba
Nuross Pemberuya ben hamile kaldığım da kızım 21 aylıktı.Şuan da 28 haftalığım kızım da 27 aylık.Başlarda kabul etmesi zor oldu endişeliydim ama şimdi alıştım bir şekilde olacak artık.😅
Pemberuya minismom ayy bende çok kusuyorum yaa şimdiden başladı bide annem hasta ağır bunda kimse yardım da edemez yandım valla🥹😭
kocamaduru minismom ilk oğlum 14 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda şimdi ikincisi 2 yaşına yeni girdi ve 2 aylık hamileyim hoşgeldin aramıza😂
minismom Pemberuya cok gecmis olsun ilk zamanlar ev isleri biraz aksadı ama olsun yapcak bisey yok sonradan duzene giriyo 😊
Deletedmom_8793 Pemberuya çok bunaltılı kızımda sürekli ağlıyor wc eğitimi verdim bugün b*k ile oynuyordu 🙄🙄🙄
Tamammyeterr Pemberuya ay ne güzel büyükmüş oğlun bende 10 aylık bebekle 14 haftalık gebelikle çok kusma yaşadım başta ama geçiyor canm ishal ve kusma salgın dedi doktr ama
Rmysa3535 Pemberuya korkma canım atlatıyor insan😂😂 ilk bebeğim 14 aylık 2.bebeğim 1 aylık şuan hamileyken zor olsada ilk bebeğim iyiki vardı o destek oldu onun sayesinde ayakta kaldım🥰
Pemberuya Rmysa3535 ayy evet yA kaç insan var ömrüyle çocuk hasreti yaşayan dimi 😞 çok şükür Rabbim veriyor benim ilk bebeğim düştü 6 ay gözümün yaşı dinmedi
Rmysa3535 Pemberuya ahh kıyamam rabbim sana bak sonradan vermiş ne güzel evet zaman olsun isteriz ama olmadı yapacak bişe yok artık dikkat edicez 🥰🥰