zeyyynep Azlpp ben bir iki kere hissettim ama ondan da emin değilim hissttiğim bebiş miydi bilmiyorum siz hissettiniz mi🥹
Seyma190623 Azlpp göbeğimin hemen altında balık yüzer gibi bir şey hissediyorum sanırım o bebeğim tekmeleri ileride hissederiz insallah
Bulutlarda Azlpp ben hissettim gibi ama emin değilim hergün olmuyor birde keşke düzenli haraket dönemine geçsek😢 hissedemiyorum diye çok stres oluyorum bazen
Mertmirzamm Bulutlarda stres edecek bir şey yok belki kıpırdıyordur sen farkında değilsindir arada tatlı şeyler ye zaten ufacık hareketleri oluyor şimdiki haftalarda zaten iki yada üç defa tekrarladı mı bilki tekmedır
Masal2021 Azlpp evet yaklaşık 10 gündür hissediyorum ama kasıklarımda bebiş sizin bide cinsiyeti ogrendnzmi
nidosh Hissetmeye başladıktan ortalama 3 hafta sonra düzenlileşip kuvvetlenecek. İlkte 17-18de başlamıştı çok hafifi 2.de 13 gibi başladı 16da çok netleşti
Hashasim2020 Hafif hafif başladı tabi çok sık değil ama olsun . Bu sefer de hissedene kadar evham yapıyorum 🤣 ay hamilelik zor ya 😬