eylusko Arkadaşlar 10. haftada mide bulantılarım gün içinde çok yayıldı ya Çok midem bulanıyor çok kötüyüm 10 haftada artıyor muydu
3boysmom eylusko çok normal umarım kısa sürede düzelir🙏 düzelmezse doktorunuzla görüşüp bir sorun görmezse ilaca başlatır zaten. ben ilaçla ancak kendime geldim hala daha kullanıyorum prilam dr diye bir ilaç
ucuncugeliyo eylusko maalesef ben de 10. Haftadayim ve bulanti eksik olmuyo normal insanlar gibi olmak istiyorum artik ne yemek yapabilihdoum ne mutfaga girebiliyorum koku hassasiyeti bitirdi beni
eylusko zynppli yemin ediyorum şuan aglicam gün boyu etkilemeye başladı azalması gerekirken artıyor 😪😪😪
eylusko Zelis_ozdrgn 10 hafta oldu sonuçta ne bileyim azalmasını Beklerken aklımızda çok üzücü ağlamamak için zor duruyormm
eylusko 3boysmom Evet prilam hapım var ama ondan da çok tiksiniyorum içmek istemiyorum Ama artık dayanamıyorum Bu Akşam İçeceğim Galiba iki tane
hilalozturkalkan benimde magnezyum ve demir ilacı içtiğimden beri midem bulanıyor 13.haftamdayım bi çöcümü olan var mı
eylusko hilalozturkalkan ay ben çaresini bilmiyorum da magnezyum ve demir hapına ne zaman başladınız ben sadece folik asit kullaniyorum 10. Hafta
Fuunndaaa Bende 10. Haftadayım tamamen geçmedi ama azalmaya başladı bulantılarım sabah bulantı oluyor kahvaltı sonrası geçiyor
ucuncugeliyo eylusko benimki surekli degisiyo tam diyorum ki acaba duzeliyo muyim sonra daha beter hale dusuyorum o yüzden maalesef pek ümidim kalmadı
eylusko ucuncugeliyo Vallahi aynı tam düzeliyorum diyorum bakıyorum daha beter olmuşum dün gece 2 tane prilam hap içtim bugün daha iyiyim çok şükür