kalbiminpariltisi Kızlar oğlum 26 aylık yarın tuvalet eğitimine başlayacağım 😌 heyecanlıyım 😬 şimdi ilk olarak ne yapmalıyım hadi artık çişini tuvalete yapıyoruz mu diyorum 😂 gece nasıl yapacağım vs hiçbir fikrim yok gibi bilgi verir misiniz 🫶🏼
Guzelanne56 kalbiminpariltisi kız eğer yapabilirsen söyle ben de eşime vereyim tuvalet eğitimi ya her yeri batırıyor ama bizimki tuvalete girebiliyor o şekilde batırıyor😀
Brna-34 kalbiminpariltisi ben kızımda şu şekilde yapmıştım gündüzleri bezini cikariyordum lazimligi vardı ona çiş yapicaz diyordum gün içinde sürekli soruyordum cişin geldi mi diye arada altına kaciriyordu geceleri de yatarken yaptırıyordum çişini bir kaç kez bezini bağlayıp öyle yatırdım sabahları bakıyordum bez kuru hemen çişini yaptırıyordum sonra geceleri de bez takmamaya başladım yatağa da kaçırdığı oluyordu sonra sonra alıştı ve geceleri cişi gelince uyaniyordu beni kaldırıyordu çişini yapıp yatiyordu böylelikle alıştı
Gullu1094 kalbiminpariltisi alıştır tabi canım ilk bir hafta çok zorlancak sin işini gücünü bırakıp oğluna odaklanmalisin her dk sorabilirsin o yok dicektir ama sen şu ictigi zmn yarimsaatte bir veya 15 dk da bir götürmem gerekiyor tuvalete gece bence bez bağla ilkin ben öyle yaptım ilkin gündüzleri öğrettim alıştı snra gece baktım bezini ıslatıyor snra gece her saat başı kalktım veya i stn kipirdar o an hemn çise götürmem gerekiyor geceleri gercktn alıştırmak çok zor gündüzleri almışsa kolay ama geceleri çok zor ben çok zorlandım geceleri gunudzleri değilde şuan kızımı alistirsammi diye düşünüyorum.ama alistiramam çünkü doğuma az kaldı hangisi yle ilgilencem daha zor 3 yaşına sakladım en azından bebiş büyür aradan çıkarım bence kısin alıştır derim çünkü bir hafta boyunca hiç dışarı çıkmadan alıştırmalisin ben kışın alistirdim oğlumu evt kışın zor oldu don kurutmak ama ben çok don aldım o yuzdn tavsiye edeirm gerctn çok don almalisin 4 5 tne bile yetmiyor gunudzleri alisasiya kdr çok islatcak bazen yaotiginin farkında olmayacak şimdiden kolaylık versin
kalbiminpariltisi Guzelanne56 ya ahajajajajaja çok iyi 😂 tamam ben öğretirsem sana da yazayım taktik veririm 😂
Nihan87 Gece kuru kalkıyorsa eğitime hazırdır, gündüzleri de oyunlaştırarak kolaylaştırabilirsiniz, bir oyuncak ayıyı tuvalete oturtup falan