Ahsen21 Merhaba kızlar 21 haftalık olduk 20. Haftada bulantılarım ve kusmalarim bitti çok şükür 4 gün önce prilam kullanmayı bıraktım birazcık etkisi oluyor ama çok az artık istediğim herşeyi yiyorum çok şükür 😋sizde durumlar nasıl 🌸
3boysmom Ahsen21 27.haftadan prilamla devam 🫠 bırakmayı denedim ama ertesi gün göz açamadım. umarım bırakırım, ikizler belki ondan ekstra kötü oldum bilemiyorum
Ahsen21 3boysmom yaa inşallah hemen geçer sizinkide evet ikiz olduğu için olabilir inşallah sagilka kucağınıza alırsınız bebişlerinizi🌸
ucuncugeliyo Ahsen21 13. Haftada bitecegini soylemislerdi bu kadar uzun mu surucek her gecen gun umudumu yitiriyorum yasama istegim sıfir bulantilar yuzunden
Ahsen21 ucuncugeliyo bende öyleydim ilk baftalarda bayılıyordum resmen nasıl gecicek diye korkudan sitresten oluyordum piskolojim çok bozulmuştu ama günler okadar çabuk gectiki bı baktım 5 aylık olmuşum merak etmeyin sizinkide yakında geçecektir sağlıkla kucağıniza alın beneisinizi inşallah 🌸
Minkowski07 Ahsen21 14+2 hala var önceye göre biraz azaldı ama ne yersem midem bulanıyor çekiniyorum yemek yemeye inşallah bir an önce geçer 🙏🏻
Ahsen21 Minkowski07 az az ama sık sık yiyin hafif şeyler tüketin sizinkide muhtemelen o haftalrda bitecektir inşallah
ucuncugeliyo Ahsen21 amiin insallah 5. Ay en rahat ay allahim o gunlere ulastirain saglikla insallah sizede bebeginjzi saglikla kucaginiza almak nasip olsin insallah
Kaderyusuf Ahsen21 19+3 üm dahaönce bırakma girişiminde 2 kez bulundum birinde hastanelik oldum diğerindede akşam üstü bayılacaktım neredeyse ama 1 haftadır sanki bulantım çok az gibi hissediyordum bugun kullanmadım sabah aç karnına biraz oldu ama gün içinde çok iyiydim inşallah bitmiştir.😅
Ahsen21 Kaderyusuf bende öyleydim canım 20.haftama girdiğimde artık hicbirseyim kalmadı hala bazen çok hafif mide bulantısı oluyor bendede ama kusacak şekilde değil sizde ileriki haftalarda daha iyi olucaksiniz muhtemelen 😊
kalorisizpatates Ahsen21 ben de 21 hafta yeni yeni kendime geliyorum çok şükür hiç geçmeyecek sanmıştım ama hala çay içmiyorum kokusundan tiksindim soğan yemiyorum tiksindim diğer kokular düzeldi çok şükür
Ahsen21 kalorisizpatates bende çay içmiyorum hamile degilkende icmezdim bazen sadece bı bardak hamile kaldım artık hiç içmedim 😂
Ahsen21 kalorisizpatates bende çay içmiyorum hamile degilkende icmezdim bazen sadece bı bardak hamile kaldım artık hiç içmedim 😂