Sudedemirer Bende ikinciye hamileyim eşimde bende 2 tane yeter diyoruz ama 27 yaşın aşşagısına yapmıyorlarmış ben daha 20 yim 🥲 bence gerçekten kararlıysanız bağlatın benimde hamileliklerim zor geçiyor ve bence 2 tane yeterli diye düşünüyorum bende
Cigulibinnaz Sudedemirer gerçekten kararlıyım işte de çevre yok öyle olur yok böyle olursa diye diye insanı acaba yanlış bi karar mı dedirtiyolat
Cigulibinnaz AybarsUmay_ bende öyle düşünüyorum fakat sonrasında sürpriz bi 3. Çocuk gelse bakabilir miyim fikrine de hiç açık olmadığımı farkedip bağlatmaya karar verdim 🙈
Cigulibinnaz Meryemhorasan özelde bağlıyorlar. Ben sadece bağlamam diyen bi tane doktora denk geldim.
Cigulibinnaz UmayAna_ çok zor hamilelik gerçekten çocuk bakmak daha kolay bana göre. Allah olmayana versin artık ve evlatlarımıza sağlık versin. Bu kararımız içinde pişmanlık vermesin inşallah🌸
YyyyYasemin Cigulibinnaz 35 ama onun bi büyük oğlu vardı en son da ikizleri olunca yeter artık dedi öyle bağlattı siz tekrar düşünürseniz bağlatmayın
lotusflowers Cigulibinnaz annem beni doğururken bağlatmış 29 sene önce. Ama defalarca pişman olduğunu dile getirdi. Bide üçüncü çocuğum. Her zaman keşke bir tane olsaymış çok pişmanım der. Bu bence çok düşünülmesi gereken bir karar
Cigulibinnaz lotusflowers Allah Allah neden pişman olmuş ki acaba? Eskiler çok çocuk sahibi olmayı seviyorlardı ama şuan şartlar öyle değil ki pişman olacağımı sanmıyorum sanırım
dmrelif Erkek baglatsin hem daha hızlı hem daha garanti öyle biliyorum ben annem baglatti bı 15 yıl önce çok sıkıntı yaşadı sonrasında erkek daha hızlı iyileşiyor
dmrelif Cigulibinnaz enfeksiyon arttı normalde de kadında kolay olur zaten o dönem arttı regl kanaması aşırı arttı ağrılı geçiriyor artık önceden ağrısı olmuyordu iyileşme süreci 6 hafta minimum ağrıları da yıllarca devam etti söylediğine göre ki 4 doğum yapmış birisi acı eşiği yüksek baya ilk üç dört hafta ayağa zor kalktı nerdeyse
Cigulibinnaz dmrelif benimde annem oldu ama sezeryanda pek sıkıntı yaşamadı bünyeden bünyeye değişiyor sanırım
mucizemin Cigulibinnaz ay gerçekten mi şuan 30um 3. Gebeliğim korunmama rağmen oldu ben de bağlatcam eğer devlet bu şekilde kabul ederse çok iyi olur doğuma da 31 olurum ama korkuyorum açıkçası hiç plansız oldu bu gebeliğim hala alışamadım 😔
Cigulibinnaz mucizemin plansız olunca zor oluyor psikolojik açıdan rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin dusunmuyorsanız kesinlikle bağlatın. Bu devirde bakmak gerçekten zor. Çevre çok kötü
mucizemin Yetgineslihan ben de çok pişmanım 2. Gebeliğimde bağlatmadığıma gerçekten iyi düşünmüşsün özel mi devlet mi onayladı acaba
busenaz68 Cigulibinnaz Bence yaşınız da daha erkense baglatmayin derim deri altı korunma yöntemi var 3 yıl koruyor onu deneyebilirsiniz. İleride tekrar çocuk düşünürseniz vs sikinti olabilir en iyi fikri de doktorunuz verir ona da danışın derim🎀
Cigulibinnaz busenaz68 bana da implant dedi ama 3 senede bir onu değiştirmek bile zulüm olur bana kan tutuyor hastaneden nefret ediyrum kökten çözülsün istiyorum bu durum
mucizemin Cigulibinnaz aynen öyle ben çok tedbirli oldum nasıl oldu bilmiyorum yiyecek ekmeği varmış tekrar bir hamilelik beni çok zorluyor birde doğumu var gerçekten beklenmedik gebelik çok zor Muş rabbime dua ediyorum çok şükür unutturuyor