Ss2234 Kızlar ben 5+1 im ayakta durunca fazla hareket edince çok tuhaf bir akıntı yaşıyorum az miktarda şeffafımsı çok hafif sarımsı bej gibi bir akıntı ama az miktarda k affedersiniz ama sümüksü kahverengimsi ama tam değil kahverengi de değil küçük küçük prçalar var önceden bir kayıbım var o yüzden çok panik oluyorum acil kadın doğuma gitsem mi gitmesem mi normal mi sizce daha önce 2 kere filan daha oldu
Nimoss Ss2234 Git bence için rahat eder eğer kanama alanı falan varsa kanama başlamadan ilaç vb ile erkenden önlem almış olursun.
Simsiyahh Ss2234 direk git hiç birşey olmaz sonra pişman olursan keşke gitseydim dememek için direk git bence
asu_mihra25 Yerleşme olduğu için olabilir. Ama akıntınız beyaz veya şeffaf değilse acile gidin derim ben, en azından doktor karar versin ne olduğuna
Ss2234 asu_mihra25 bu haftalarda yerleşme lekelenmesi olur mu ki benim ki lekelenme değil akıntı resmen bir de sürekli değil toplam 2-3 kere oldu
asu_mihra25 Ss2234 bilemem hiç yerleşme kanaması ya da o tarz bir durum yaşamadım, ama yaşasaydım muhakkak giderdim. Önemli şeyler bence
asu_mihra25 Alttan muayene acıtmıyor hiç ben dört gün hastanede yattım her gün neredeyse oldum hem ultrason hem açılma için kasma derin nefes al, ayrıca bebişin iyi olması daha önemli bence en azından için rahat eder sürekli düşünmektense
Ss2234 asu_mihra25 acıtmasından değil korkum travmam var kanamalı , sürekli alttan muayene olmak zorunda kaldığım bir gebelik yaşamıştım kadın doğum ,çatal,ultrason görünce direkt elim ayağım titremeye başlıyor
asu_mihra25 Ss2234 haklısın tabi ama yine de aklında bir şüphe kalacağına strese girip faha kötü olacağına için ferahlasın
ozllemm01 Canım öncelikle stres yapma ben 15.haftamdayım 5.haftadan 8.haftaya aralıklı dediğin gibi lekelenmem akıntım oldu çok korktum olabildiğince az hareket et ve cinsel ilişkiye doktora danışana kadar girme. Benim miyomlar vardı lekelenme yapıyordu 10 gün fazla hareketi ve cinsel ilişkiyi yasaklamıştı bir de kan uyuşmazlığı vardı eşimle 9.haftamda erkenden iğne yaptılar sonra geçti çok şükür. Ama stres bebeğe daha zararlı özellikle bu tutunma haftalarında içini ferah tut alttan muayene de istemezsen etmiyorlar zaten acile git için rahat olsun ya da yat uyu sabah randevu alıp git