NazLByrmgLuu Slm kızlar 36 dayım felaket grip olmuşum boğazım şiş yutkunamıyorum bile yatak döşek yatıyorum doktoruma sordum ilac içemeZsin dedi herhangi bitkisel birseyde iç demedi bna ne önerebilirsiniz çok kötüyüm nefes alamıyorum 🙄
Tuba704 NazLByrmgLuu sürekli ılık su iç bol bol aynı şekilde ılık duş almaya çalış hava almaya muhakak çık kapının önüde olsa çok az limon yiyebilirsin rahatlatır şimdilik bu kadar bildiğin şeylerdir tabii ama genede yazdım😉
Gzdykpln NazLByrmgLuu Bir kasik balin icine 1 cay kasigi toz zencefil karistirip yutun iyi gelecektir bir de icebikecegibiz iliklikta sut tavsiye edebilirim. Gecmis olsunn 😊
Zynpslt NazLByrmgLuu canm bende grip oldum hemde fena. Baş ağrısı halsizlik sürekli terleme yüzüm gözlerim falan kıpkırmızı. kulak burun boğaza gittim hamileye göre ilaç yazdı ordan çıkar çıkmaz kendi doğum doktoruma gittim ilaçları sordum alabilirsin bunları dedi kullandım ve tabiki baya iyi bktım kendime yataktan çıkmadım hiç sürekli terledim ılık duş aldım. Mandalina portakl bol bol ye limonu soy mandalina gibi ye bol bol su iç tabiki. İki gün sürdü hastalığım allaha şükür
Zynpslt NazLByrmgLuu he bide sabahları aç karna çörekotlu pekmez yedim iki kaşık falan akşam yatarkende su bardağının yarısına kadar pekmez ve üstüne sıcak su. Bunu içtim buda çok iyi gelio cnm
Gzdykpln Zynpslt Siz kac haftaliksiniz? Arkadasin haftasi doguma epey yakin cunku doktor o yuzden uygun gormemistir ilaci riski var 🤔
NazLByrmgLuu Zynpslt bna ilac yazmadı portakal bs cok tüketiyorum zaten umarım cabuk atlatırım geceleri uyuyamaz oldum nefes alamıyorum 😞 yutkunamıyorum sıvı tüketiyorum sadece
Thesra NazLByrmgLuu Boğaz şişliği için sirkeyle gargara yapmak çok iyi oluyor kısa zamandada şişliği iner rahatlarsın canım çok geçmiş olsun🙏🙏🙏
Bejna NazLByrmgLuu boğazınız acıyorsa en yumuşatacak olan şey baldır. Ben gebelik olmadanda ilaç kullanmayan bir insanım 4 yıldır bütün ilaçları hayatımdan çıkardım. Grip gibi hastalıklarda ballı süt ve portakal nar suyu içerim 3 günde geçer başkada bişi yapmam