mavi123_ Kızlar tetanoz aşısı 20. Haftada mıydı? Sağlık ocağından beni aramadılarda. Daha zaman varmı?
Briahll mavi123_ 20-24 hafta aradı ilk doz 28-30 hafta arası 2. Doz yapılır. Ben de geçen hafta 23+3 te ilk dozu yaptırdım
Rabia3853 mavi123_ benim doktor perinatoloji bölümünde 30 hafta üclü karma yaptir dedi 5 sene önce ilk gebelikte iki doz yaptirmistim simdi tek doz
mavi123_ Briahll benim ikinci gebelik olduğu için bir doz yapacaz dediler ama 20+2 deyim hala aramadılar. 24de kadar zaman varmı?
Briahll mavi123_ tek dozda süre değişiyor mu bilmiyorum ama doktorum bana 20-24 hafta arası ilk doz demişti. Aynıdır diye düşünüyorum 2. Gebelik için de. İsterseniz siz arayıp sorun sağlık ocağına yada doktorunuza
Damla_111 Haftada çağırdılar 1 ay sonra 2. Doz için gel dediler 20+5 haftadayım bugün sorun olmuyor biraz zaman geçse de
mavi123_ Briahll banada gebeliğim başında hatırladığım kadarıyla 20. Haftada arayacaz dediler. Bir iki günde bekleyeyim aramazlarsa giderim yakın zaten
Cnsuozclk Bana doktorum 30. Haftada tek doz yaptır dedi. Kafam biraz karıştı hangi dozu olacağım neden tek doz diye sordum çünkü sağlık ocağındaki doktor sor hangisiymiş dedi . 30. Hafta geç gibi bir şey söyledi