mnearkn Merhaba arkadaşlar yaklaşık üç yıldır evliyim 15 aydır da çocuk istiyoruz ancak henüz sonuç alamadık. Doktora gittiğimde 2cm endometriozis var ama endişelenme hamile kalırsın dedi ameliyata gerek yok dedi. Hsg çekileceğim ama bu şekilde olupta aşılama veyahutta tüp bebek olmadan hamile kalan var mı
Gulceefe-00 mnearkn her iki yunurtalıkta da çikolata kıstım var 4 cm civarı rahim filmi çekildim tüpler açık çıktı filmden 6 ay sonra kendiliğinden gebe kaldım kafanıza takmayın Allah nasip etmişse oluyor bir şekilde başka bir arkadaşımın da çikolata kistleri daha büyüktü doktor tedavisiz gebe kalamazsın demişti ama iki tane evladı var tedavisiz
begumm000 mnearkn hiç endişe etme bende de 2 cm çikolata kisti vardı 3.5 senelik evliyim ve 1.5 sene çocuk istedik ilaç bile kullanmadan kendiliğinden hamile kaldım sana da nasip olsun inşallah gönlünü ferah tut hamileliğe engel değil 🙏🏼
Lmnakdnc mnearkn bndede var canım bnm doktorum senn gibi bile konuşmamıştı 6 ay dene gel tüp bebek yapalım dedi ama ben kendiliğinden hamile kaldım nasip oldumu oluyor inşallah sennde tedaviye gerek kalmadan olur 🌸
Busraaaakkk mnearkn canım bende de basit kist vardı bir sene bunu eritmek için uğraştım çok stresli biliyorum her gün ağladığımı bilirim ama doktorun olumlu konuştuysa hiç stres yapmana gerek yok. Ama bana yasmin diye bir ilaç vermişti 20 gün kullandım 20 gün sonunda kestim eridi bir ay adetim gecikti burada bir çok kişi eğer adetim gecikiyorsa vücut kendini gebeliğe hazırlıyor demiştin ya inanmamıştım ama gerçekten doğruymuş peşine hemen hamile kaldım zaten dilerim sen de güzel haberler alırsın❤️
Sensey 8 cm kistim ilk bebeğime hamile kalmadan önce visanne diye bir ilaç kullandım 2 yıl. Şuan 2. Bebeğime hamileyim 8 cm çikolata kistim hiç bir tedavi olmadan hamile kaldım. Allah verince veriyor inşallah size umut olabilirim
Sensey mnearkn çok haklısın ilk çocuğum olana kadar bende de vardı. Ama ikinci bu şekilde kendiliğinden olunca gerçekten Allah isteyince veriyormuş diyorsun
mnearkn Lmnakdnc inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin normalde çok sabırsız tez canlı bir insanımdır şu süreçte sabrı beklemeyi rabbim çok güzel şekilde öğretiyor 🤲🏻
demom Bende de 3cm çikolata kisti var amhımı düşürmüş yaş 35 dün direkt dr tüp bebeğe yönlendirdi psikolojim çok bozuk 😔
mnearkn Busraaaakkk bende geçtiğimiz ay ilk defa hayatımda bir hafta geciktim ama gebelik vs yoktu rabbim hayırlısını versin tez zamanda sağlıkla haberlerini alalım
Fuunndaaa Bendede endometriozis var , senelerce bekledik doktor doktor gezdik, hamile kalamadım tüp bebek tedavisi gördüm onunla hamile kaldım
Beyzanurq mnearkn bende de endometriozis var üstelik sol taraf da kapaliydi hamile kalma şansım sağ taraftan dı rahim filmine randevu aldığım ay hamile kaldım üstelik hiç umudum yoktu Rabbım nasip ettikten sknra önüne hicbisey duramaz sana da tez vakitte nasip olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbım
mnearkn Beyzanurq şuanda hem yumurtlama dönemim hemde üç gün önce alttan muayene oldum çok aşırı şiddetli bir sol tarafta kaşık ağrım var acaba muayeneden sonra mı oldu anlamadım normalde yumurtlama dönemimde bu kadar ağrımaz
Busraaaakkk mnearkn Canım kistimin erimediği dönemlerde bende de şiddetli kasık ağrısı olurdu hatta çok afedersin ilişki sırasında bile kasıklarımda baskı hissediyordum. Bahsettiğin şey kistin ile alakalı