llFatma Bilgisi olan kürtaj yapıyorlar diyorlar ben çok korkuyorum ilaç tedavisi basliycaz dedi doktor başka yolu yok mu bunun
llFatma irmkkck betam 900 den 300 düşmüş komyasal dedi kanamam bitince sağlık ocağına git beyanı göster dedi 0 olması gerekiyor dedi sorun ortadan kalkar dedi
busrao53 Ne için ilaç tedavisi başlayacak beta düşüşe geçmiş zaten . Bende geçirdim dış gebelik . İğne ile sonlandırıldı
Aygulakdg busrao53 canım tam olarak nasıl oldu süreç ? Benim geçen pazartesi 390 idi. Cuma 300 e düştü. Pazartesi tekrar 360 A yükseldi doktor çağırdı ve göbeğimden 4 adet iğne yaptı. Normalde cuma kan vermem gerekiyordu korkuma gittim bugün verdim 496 ya yükselmiş. Önemli olan 7. Gün diyorlar ama nasıl ilerliyor bilmiyorum. Yardımcı olabilir misin ?
busrao53 Aygulakdg geçmiş olsun . Ben iki kere geçirdim . İlkinde biraz geç kalmıştım hamile olduğumu bilmiyordum . Hastaneye yatışım yapıldı . Kalçadan düşmesi için iğne oldum . Ama iç kanama geçirdiğim için acil ameliyata aldılar . Amelıyatla da temızlenmış oldu . 2. Sınde değerlerim sizin gibiydi iğne yapıldı gene kalçadan düşüşünü takip ettim. Düşmezse tekrar iğne yapılacaktı. Sizin sıfırlandı mı değer ?
efgoksen 14martta dış gebelik iğnesi oldum, betam 13martta 1685ti, 18mart iğnenin 4.günü yani betam 4949 çıktı sonra düşmeye başlamıştı benımde.19nısanda en son verdım3.39olmustu kan vermeyı bıraktm