momysss Kızlar beta değerim 4+0 ken 1800 çıktı. Daha önce kimyasal geçirdiğim için korkuyorum . Dış gebelikte betalarınız nasıldı ve nasıl hissettiniz? Ne gibi belirtiler yaşadınız. Kanama lekelenme vs? Doktor haftaya çağırdı merakla bekliyorum ve endişeliyim
yourpariah momysss dış gebelik tek değerle belli olmaz ki canım artıs önemli. ben geçirdim beta bi azalıp bi artıyordu dengesizdi 2 kat artmıyordu ve kanamam vardı
october momysss dış gebelikte progestana rağmen lekelenlem vardı, ağrım yoktu. beta başta iyi artmıştı ama sonra bir haftada 600’den 1100’e anca çıkmıştı. detaylı usg yapan doktora gönderdi doktorum adam 45 dk inceledi, tüpte odak gördü kürtaj ve iğne oldum
masal1612 momysss herkesin ayrı vucuduna göre oluyo her hamilelik veya farklı hamilelikler dış gebelik gecirdim sag kasık ağrısı oldu camur gibi kanama gelıyodu betamda gayet normal gebelik gibi yükseldi eger sag sol kese gibi bişey görünüyorsa zaten dış gebelik oluyo betam gayette normal gebelik gibiydi benim kese görünce belli oldu herkesin ayrı bişey vucduna göre