Merlot Rhmbrk Ben okudum 70/1 cikmis ikili testinde amniyosentez falan yapmamis konuyla alakasi yok.. Dualarla normal dogurmus :)
Rhmbrk 1ogrencianne içime su serptiniz yazınız beni çok mutlu etti içimi ferahlattı çok teşekkür ederim
1ogrencianne Rhmbrk sağlıklı doğacağına inanıyorum canım 🤲🏻🌸 ben test de yaptırmadım Allah’a emanet yavrularımız zaten her doktor söylüyor kesinliği yok diye. inşaAllah çok güzel haberler alırsın canım 🤲🏻🤲🏻🌸🌸❤️❤️
birdirbir [bilinmeyen] ne kadar güzel Masallah i. Down sendromu ultrasonda bulgu vermiyor diye duymuştum ama benim girdiğim ayrıntılı ultrasonun doktoru da yüzde 99.9 down değil dedi. Baya bi emin konuştu. Demek ki bulgu veriyor çoğunlukta. İçimiz rahatladı. İnş hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza...
fancy Rhmbrk Sen gönlünü ferah tut. Benim kuzenimde ihtimal 150/1 çıktı, hiç test yaptırmadı çok şükür sağlıklı. 10.000/1 ihtimali olan bir kadın amniyosentez yaptırıyor ; sonuçlar temiz ama bebek bir doğuyorki dowm sendromlu. (Kadın doğum dr anlatmıştı.)
birdirbir Benim de ikili testte 190/1 ihtimal çıktı... ikili testin yüzde doksan doğruluk payı var diyorlar ama bu testi riskli çıkıp, sağlıklı Doğan bir çok bebek varmış. Nasıl yüzde doksan doğruluk oluyor anlamadım.. inş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.