Sum_123 Kizlar bir tanıdığım bimden hediye almış ama kullanamiyacagim iade etmek istiyorum ama fişi vs yok bende tabiki sizce bim iade alır mi daha 5 gun filan oldu alinali
Mavininbiri Sum_123 Hediye ise kalsın bence, ödeme kart ile ise zaten alan kişiye iade olur. Oda kötü hissettirir biraz, sizde kullanacak birine hediye edersiniz. Hediyeyi hediye etmek sünnettir:)
3_bebelianne Sum_123 bimden almış iadeye değmez bence birisine hediye et sende beğenmediysen😄karta yansır iade oda abes olur
Herseydenbiktim Sum_123 Fişsiz iade almıyorlar bu tür hediyelik ürünlerde alırlarsa da kart üzerinden ödeme olduysa kartta yansıyor.
Sum_123 Ve hediye alan kişi kartla almıştır muhtemelen parası karta mi iade olur yoksa bana verilir mi? Pek sanmıyorum ama🤭😂 yinede sorayim dedim🙈
erikarpuz Sum_123 kartla alındıysa maalesef kasadan direkt kartla iade alıyorlar çok diretmiştim ama nakit vermediler bana bilmiyorum yine de şansınızı deneyin
Sum_123 Mor-kelebek kiz çocuğa anaokulu çantası aslında modelini begendim de kenarda suluk yeri var oraya sulugu koyunca çantanın şekli kaydı kalıbını bozdu onun ağırlığı dedim iade imkanım var edeyim ayni parayla baska canta alirim ama dun sordum bime fis gerekiyormuş
Mor-kelebek Sum_123 kusura bakma canım boş bulundum birden sonradan silemedim de yorumu süre geçmiş 🤭🤣🤣