koseleyla Ecemsu_12 haftaya fetal DNA testi sonucunda cinsiyet belli olacak 11 artı 2 de bakalım söylicem hepinize cevap verdiğin için teşekkür ederim 🥰
Ayfersalih28 gamzetrk kız canım 💜sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Cinsiyetini saklayacak sanki 🙈şimdiden kapatmış kendini
gamzetrk Ayfersalih28 yaa çok teşekkür ederim çoğu kişi kız dedi bir oğlum var. Önce sağlıklı olması bn kendimi erkektir diye hazır ediodum kıza doğru yöneldim herkes böle yorum yapınca. Yapay zeka da kız dedi
Cicilininkini Ayfersalih28 3kızım var insallah bu erkek olur tabi öncelik saglıklı olması da ama bide bu duyguyu tattırsın allah bana da insallah ögrenince yazıcam tesekkr ederimm 🥰❤️
Ayfersalih28 gamzetrk inşallah gönlünden gecen nasip olur canım,sağlıklı tatli ,neşeli bir kızın olsun😍
gamzetrk Ayfersalih28 bugün dayanamadım 15.haftada gittim göstermedı doktor baya ugrastı secdeye kapanır gibi kapanmıs dedi sona doğru pipiye benzer fazlalık var gibi erkek ihtimali yüksek dedi kendini erkege alıştır bnce dedi