duygumfoca dilaradoyan Aslen doğma Adanalıyım ama daha sonra anne memleketi Denizli’ye gelmişiz eşim muşlu ama kahraman Maraş’ta doğup büyümüş annem İstanbul Kadıköy’de kardeşlerimde orda 🥲eşimde ben de gurbetteyiz tayinciyiz şuan İzmir foçadayız Benim hikaye biraz karışık 😁😁
BurcuMusti3107 dilaradoyan aslen hataylıyım ama evlenip Alanya’ya geldim eşimde hataylı ama burda benim tarafımdan kimse yok
Juniorr zuk devlette merve tepecik özelde erhan hocaya gidiyorum ama bir buçuk aydır perinatoloji takipliyim ankaraya gidiyorum. Şabanözüne hiç gitmedim 😊
zuk Juniorr ben ilk kizimda da Erhan hocaya gittim şimdide Erhan hocaya gidiyorum candır kendisi devlete hiç gitmedim
lee_ann dilaradoyan Almanya’da yaşadım büyüdüm sonra Elazığ’a geldim sonra evlendim tayin Antalya ya çıktı bu sene de tekrar tayin çıktı arapgire geldik 😭 tayinci olmak çok zor ya
Juniorr zuk erhan hoca ankaraya sevk verdi erken doğum riskim var burada bebek için küvez olmadığını söyledi kendi ailemde ankarada doğumda çankırıda olursam tek başıma kalırım böylesi daha iyi oldu aslında ama devletteki merve hanımda çok ilgili
zuk Juniorr kaç haftalık bebeğiniz benimde kızım 33nde haftada gelmek istedi ilaçlarla 38 Zor oldu erkeb doğum olursa Ankaraya git yeni doğan yoğun bakım yok demişti
koseleyla betull_9 evet Özkan Yılmaz benim gittiğim hastanede mozaik te ben Vahap döşe gidiyorum şu an yeni geldi Özkan bey bu hastaneye
betull_9 koseleyla evet takip eidyorum hala akademi hastanesindeydi depremden sonra mersine gitti sonra tekrar dondu antakyaya cok iyi bi doktor biz cok memnunduk
Juniorr zuk şu an 31+6 olduk cuma günü kontrolüm var 34 e göre kendini hazırla dediler inşallah vaktinde gelir perinatoloji takipliyim yenidoğan yoğun bakım devlette de yok galiba