tugbaycl Hamile olduğumu 5.haftada öğrendim planlı bir gebelik değildi bu yüzden Folik asite öğrendiğimde başladım, geç başlamış olmam bebeğin sağlığını olumsuz etkiler mi
ddefnos tugbaycl bebeğin beyin gelişimi zaten bu haftalarda oluyor öğrendikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz bence sorun olmaz planlı olmayan herkes gebeligi öğrenince başlayıp 12.haftaya kadar kullanıyor hayırlı olsun tebrik ederim💞
3_bebelianne tugbaycl ilk gebeliğim 11yıl evveldi folik asit yaygın değildi ikinci gebeliğimde hemen kullandım üçüncü gebeliğimi 4ay sonunda öğrendim folik asiti kullanma sürem geçti çocuklarım gayet sağlıklı şükürler olsun korkma birşey olmaz
Bumah tugbaycl ben hiç kullanmadım doktorda vermedi Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebeklerimizi
tugbaycl ddefnos deletedmom43191 Öncesinde kullanılmaya başlanmalı diyorlar ilk 4 hafta çok önemliymiş nöral tüp gelişimi için bu yüzden kafama taktım
deletedmom43191 tugbaycl supriz gebelikler yasayanlar var sonucta ben 3 gebelik 3 dogum yaptim.hepsinde 6 haftada kullanmaya basladim cunku hepsini supriz ogrendim 😒
esme3066 Yengem hiç kullanmadı. Folik asit kolay kolay eksilen bir şey değil. Tedbir amaçlı kullanıyoruz zaten. Eminim sorun olmayacaktır.
Tazeanne2016 Gebelik düşünülüyorsa önden başlanması daha iyi tabi ki ama zamanı geri alamayız , içeriği daha yoğun olan bir folik asit kullanın tavsiyem eczanelerden özel olanlardan alın , devletin verdiğini bazı doktorlar içerik olarak yeterli bulmuyor
Ellasu deletedmom43191 kaçıncı haftaya kadar kullandınız ben 6. Haftada başladım 17. Haftadayim hala kullanmali miyim bilmiyorum