elifnur1616 İdrarım da lökosit ve protein çıktı bu durumu yaşan anne adayları ve anneler ne yapmalıyım doğum şekli ne oldu
hamilesavis19 elifnur1616 ben de şüpheleniyorum açıkçası. İdrarımda köpüklenme oluyor, sizde de bu belirti var mı? Doktorunuz ne dedi
Yektek22 hamilesavis19 köpüklenme nasıl oluyor acaba? Taşa idrar değince nokta nokta oluyor ama yüksekten değdiği için olduğunu düşünüyorum ben geçen gün denemek için bir kaba idrar yaptım onda gözükmedi hic. Sizin nasıl oluyor?
elifnur1616 hamilesavis19 bende belirti yoktu doktora şdrar verdim öyle dendi ama çok şükür protein yokmuş 2 defa test yaptırdım
hamilesavis19 Yektek22 yani kabarcıklı gibi oluyor. Ben de hızlı idrar yapıyorum ondan mı diye düşündüm fakat internette belirtiler diye yazınca gördüm. Orada da idrarın köpüklü ve kabarcıklı olması ilk belirtilerden
Mekiyaa hamilesavis19 internete bakmayın ya ben bakınca oerisan oluyordum keton basit biseydi kendimi nasıl yıprattım
hamilesavis19 Mekiyaa peki gün içindeki bütün idrarınız mı öyle? Benim sabah ilk idrarlar öyle oluyor akşama doğru su tüketimi olunca normalleşiyor bu yüzden soruyorum. Bir de sonuca ne dediler size
Mekiyaa hamilesavis19 benim de böyle hafif idrar yolu enfeksiyonu var dedi tek kullanimlik toz ilaç verdi
bbety Benim de prıtein keton lökosit filan bişeyler çıkmıştı böbrek ağrısından yattığımda. Bolca serum vermişlerdi düzeldi tahlillerim. Hemen kötüyü düşünmeyin ilaç verip takip ederler hemen aksiyon alınmaz 1 tahlile bakarak