gulsen1635 Kızlar merhaba adetimden iki gün gecikti test yaptım bu erkem gebelik teslerinden ama soluk yani çok silik çıktı sağlık ocağına gittim sabah perşembe gel kan alalım ama şuan bile kan alınsa da çıkmaz kanda dediler sizde bi bakar mısınız?
NurAyse_nur gulsen1635 silik ciktiysa daha cok kucuktur 3 4 gun sonra testi tekrarlayabilirsiniz veya acile gidip kan verebilirsiniz saglik ocagini bosverin acile gidin test yaptim pozitif cikti emara giricm suphede kalmamak icin kan vermek istiyorum diyin kan alirlar sonucunu atarsiniz veya gosterirsiniz doktora 😉
esme3066 Sağlık ocakları bunu yapıyor. Bende erken öğrendim. Doktor günün geçmediyse yapmam kan testi dedi. Bende günüm geçti evde test yaptım pozitif kanda görmek istiyorum dedim. Öyle yaptı.
gulsen1635 Çok erken dediler ondan çıkmaz dediler birde kaşın ağrıların oluyor ara ara ilk çocuğumda da böyle ommuştu adet olucam sanmıştım meğerse yerleşme ağrılarıymış . Fotoğrafını atabilsem atıcam paylaşıcam kızlar sızınle
gulsen1635 Çok erken dediler ondan çıkmaz dediler birde kaşın ağrıların oluyor ara ara ilk çocuğumda da böyle ommuştu adet olucam sanmıştım meğerse yerleşme ağrılarıymış . Fotoğrafını atabilsem atıcam paylaşıcam kızlar sızınle