aynlll Mervenin gecen biri açmıs bu bebek arabasıyla ilgili post cok memnunmuş cok begenmıs oyle yazmıstı hemde carsıdan 600 liraya almıs
ElifLeyla Mervenin bende bunu düşünüyordum Postu görünce okudum genelde memnun kalınmış bizde mağazaya gidip bi bakacağız inşallah iyidir çünkü çok pahalı arabalar ya
Mervenin aynlll e bebekte 800 yada 900 gibi bir fiyatı var indirimli hali çarşıya gidemeyiz ama e bebekten almayı düşünğyoruz hem görüntü hem fiyat olarak çok beğendik
Mervenin aysecam evet bizde çok beğendik kullananlar memnunmu acaba diye merak ettim çünkü bundan önce başka bir marka bakmştm fiyat olark hem daha yüksekti hemde kullananlar hiç memnun değildi bunun fiyatı görğntüsğ içime sindi
aynlll Mervenin evet ebebekte 800 tl bende alıcam ama once bi gidip çarşıya bakayım olmadı ebebekten alıcam ben biraz erken diye acele etmıyorum
Mervenin aysecam aynn bugün yarın bizde alıcaz ama diğer o palı olanla bunun arasındayım aslında onu almak istiyodm ama yorumlar korkuttu buda daha uygun olunca bunuda kullananlara sormak istedşm😊
Mervenin aynlll ben işk alıcağm şey bebek arabasınderdim hep 31+4 tek bebek arabası kaldı okadr kafam karıştıki her mağzalara baktığmda 😄😄
Hayalperest Bende aldım ama daha doğumum perşembe günü kullanmadık henüz. Ama görüntü olarak gayet kullanışlı görünüyor
Mervenin aynlll ben ayrıntılı ultrasondan sonra başladm almaya şuan sadece bebek arabamız kaldı birde kanguru