Anneolucamm Merhaba kızlar opu olduğum ay 23 haziran da regl olmuştum opu dan sonra 20 temmuz da ilk regl oldum ancak ikinci regl bir türlü gelmedi. Sizin de opu’dan sonra 2.regliniz geç mi oldu yoksa tam zamanın da mı geldi :)
mrp2023 Anneolucamm benimde gecikmişti hele birde stres yaptıysan daha cok gecikir ben kendimi sıcak tutup bol hareket ettiğimde olmuştum
yesildeniz_ Anneolucamm hayır araştırdığımda herkesin opudan sonraki ikinci regli gecikmiş. Benimki erken olur ama hiç gecikmez
Anneolucamm yesildeniz_ Hayırlısı artık sorun olmasın da bekleriz biraz daha :) sen naptın tekrardan başladın mı
yesildeniz_ Anneolucamm perşembeye randevu aldım yumurtlamadan sonra görmek istiyorum demişti yumurta sayısına göre başlayacağız demişti. Bilmiyorum ne olacak
Anneolucamm seynepon bana hiç bişey söylemediler 2.regl olduğunda ara dediler sadece devlet hast. olduğu için sıkıntı benim ki maalesef sorsan bile anlatmıyorlar
Anneolucamm mrp2023 stres yüzünden olmuş olabilir nasıl olacak ne yapcam derken kendimi kastım sanırım :( ilk denemem çok bir bilgim de yok o yüzden muhtemelen
mrp2023 Anneolucamm Allah yardımcın olsun aslında opu kısmı bence zor olan bundan sonrası akıp gidiyor sadece beklemek biraz sabır gerektiriyor
Anneolucamm mrp2023 pozitifi görelim de beklemeye razıyım İnşallah bu yolda emek veren herkesin kucağı dolar