Anonim1260 Kızlar geçen ay boş gebelik yaşadım 8 haftalıkken düşük yaptım bu ay ovulasyon günüme daha üç gün var ama baş dönmem vardı içime kurt düştü test yaptım bu şekilde aşırı silik bir çizgi çıktı bu durumu yaşayan varmı acaba gebelik varmı sizce
GizemHamza34 Anonim1260 var gibi gözüyor ama beta hemen düşmeyebiliyor onun etkisi olabilir bence kadın doğumcuna gözük
Anonim1260 GizemHamza34 Düşükten sonra muayene olmuştum kadın doğumda betamın tamamen düştüğünü söylemişti ben evde yine test yaptığımda tek çizgi çıkmıştı şimdiki çıkan silik çizgi kafamı çok karıştırdı acaba yalancı pozitiftik olabilirimi yada düşükten sonra ovulasyon günü daha gelmeden hamile kalan oldumu böyle durumlar olabiliyor mu
momofmychildren Anonim1260 canım eğer korunmadiysaniz hamile kalabilirsin 20 Ekim’de kanamam oldu 24 Ekim’de kürtaj oldum 28 Kasım’da hamile olduğumu öğrendim tekrar adet görmeden hamile kaldım şu an bebeğim 1 yaşında
Anonim1260 october Testi ilk yaptığım da da ikinci silik çizgi vardı aradan birkaç saat geçti testin sonuna doğru leke oldu beklediği için oldu sanırım oda tekrardan test alıp tekrarlayacağım ikilemde kaldım
Anonim1260 momofmychildren Evet korunmadık canım Allah bağışlasın maşallah umarım bende hamileyimdir bir buçuk senedir deniyoruz ve ilk defa geçen ay pozitif görmüştük onun üzerine de boş gebelik yaşayıp düşük yaptım bu test bizim için baya umut verici oldu
october Anonim1260 tekrar test al bence de sabahı beklemek zorunda değilsin idrarını iki saat tutup yapabilirsin varsa çıkar zaten, inşallah vardır
Anonim1260 october İnternetten predictor marka test aldım en doğru sonucu o veriyor dedikleri için yarın geliyor tekrarlayacağım testi