Huzurunsesi3 Buca kadın doğuma gidiyorum daha önceki gebeligimde 4 aylık olmasına rağmen cinsiyet soylememislerdi ultrason kagidi ve kalp atisini bile dinletmediler 2 dr degistidim ama buca kadın doğum ek binasına gidişte menun olduğunuz bir dr varmı
miniminnacikk Huzurunsesi3 merhaba 🌸. 11+2 haftayım , aynı gibiyiz :) buca kadın doğuma gidiyorum dr halit yavuz vidinli .. evet maalesef ne ultrason kağıdı nede ses dinlettiler ben arada özele gidiyorum en mantıklısı bu ..
Huzurunsesi3 miniminnacikk bende diğer gebeligimde mavi deniz tip merkezinde öğrendim cinsiyetini 1 defa tek özele gittim şimdi tekrar düşünüyorum da oraya gitmeyi doktorunuzdan memnunmusunuz Fadime türeye gidiyordum 2 doğumu onda yaptım 2 doğumda uyusturmadan kesildim sezeryan sırasında çığlık attım durun hissediyorum dememe rağmen devam ettiler bir süre daha sonra tmm durduk tekrar narkoz vericez dediler bu kimin hatası bilmiyorum ama çok korktum travma. Oldu keşke özelde sezeryan olma şansım olsa ve eşim dogumuma girse
miniminnacikk Huzurunsesi3 ahhh çok geçmiş olsun o kadar haklısınız kiiii , ben memnunum herhangi ters bir şey yaşamadım .. umarım herşey istediğiniz gibi olur sağsalim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🤲🏼✨