ErsBegAs Kızlar bebeleriniz ilk doğduğunda gözü hangi renkti hangi renk oldu ve ne zaman oturdu rengi? Aslan Parsın gözleri şu an koyu yeşil ama açılıyor sanki gün geçtikçe 22 günlüğüz 🥹
cilvelilahmacun ErsBegAs 3 aya kadar tam rengini bulur yani 3 aylık olunca 1 buçuk 2 ay sonra tam otururr rengi yani
nilsumm ErsBegAs Canımsuu bazı bebeklerde geçiyor bazı bebeklerde göz rengi kalıyor benim kızım ilk doğduğunda göz rengi maviydi ama değişti şuan koyu kahverengi keşke değismeseydi dedim🥹
Fahriye41 ErsBegAs oğlum ilk doğdu gün gözleri sim siyahtı sonra kahverengi oldu 1 yaşına yakın da mavi oldu suan mavi😁
cilvelilahmacun ErsBegAs Yani genetiğe bağlı eğer genetikte renkli göz varsa renkli kalabilir yoksa büyük ihtimalle koyulasacaktir
ErsBegAs cilvelilahmacun yani bizzat baba ve bende yok ama büyük ailelerimiz iki tarafın da renkli gözlü onun babasının halası benim babaannemin kardeşi falan
ErsBegAs nilsumm minismom Mervekaram22 Yiaa değişecek o zamann neyse bol bol foto çekeyim de sarışındım ben desin ahahahha
minismom ErsBegAs ilk dogdugunda cakırdı benim dedemin gozleride cakırdı keske oyle kalsaydı 3 4 aylık olunca koyu kahveye dondu dahada degismedi esiminde benimde ela gozlerimiz