Simsimsem İkizlere hamileyim, karnım hep sert ve gergin.Dün detaylı ultrasonda doktor, karnımın bu kadar sert olmaması gerektiğini ve bu durumun erken doğum riskini arttırabileceğini söyledi. Erken aylarda da karın sertliği yaşayanlar var mı?
00gkcm Simsimsem benim başından beri sert çok şükür bir sıkıntı yaşamadım ilk gebeliğim diye sanırım 6. Haftam gibi bi düşük riski atlattım fakat şuan 33 haftayız eğer zayıfsanız sert olması normal bence kaç haftalıksınız
Seymabyrm Simsimsem aynısını banada dedi detaylıdaki doktorum, şekerden uzak durmamı ve karbonhidratı azaltmamı söyledi
Simsimsem Seymabyrm bana da aynısı söyledi. Ama meyve dışında tatlıdır meyve suyudur vs zaten yemem, karbonhidrat desen ayda bir iki o da az yiyorum zaten. Sizin beslenmeniz nasıl peki?
Seymabyrm Simsimsem aynı bende sizin gibi olduğumu söyledim şaşırdı. Arada bir yiyorum aslında ama onuda mı yapmicam anlamadım ki. Sadece her gün dondurma yiyodum ondan oldu galiba, duyunca çok kızdı doktor, faydalı sanıyordum da değilmiş.
Simsimsem Seymabyrm ben de meyve çok yiyordum bana da ondan olabilir dedi. Karnının yumuşaması lazım dedi, bakalım meyveyi azaltınca yumuşayacak mı? Sizin şu an nasıl karnınız?
Seymabyrm Simsimsem valla aynı sertlikte bende dondurma yemeyi bıraktım. ekmeği çok azalttım zaten makarna pilav felan çok az yerdim eskiden anlayamadım. tatlı biraz fazlaydı sadece onuda arada bir yiyorum. oturarak çalışmak beni çok etkiliyor karnım daha da gergin oluyo sanki, sizin düzeldi mi
Simsimsem Seymabyrm yok hayır ben daha dün öğrendim detaylı ultrasonda doktor söyledi. İkiz olduğu için korktum açıkçası biraz. :(
Seymabyrm Simsimsem benide korkuttu doktor erken doğurursun diyip durdu benim haftam 23+4 gerçi biraz daha büyük kendi doktoruma cuma günü gidicem onada danışıcam
Simsimsem Seymabyrm zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim, doktorunuzla konuşunca bana da yazar mısınız? Ben de konuşayım yazarım size. 🙏