Meral_63 Kızlar AGLİYACAM artık herkes 3 aylık olunca geçer dedi gittikçe beter oldum ayağa kalkacak halim yok yemin ederim 🥲 primal da artık fayda etmiyor bana yardım edecek kimsede yok nasıl yaoacam bilmiyorum
Beyza_35 Meral_63 27 haftalık olduk az az yanıyor benimde ılık süt içiyorum laktozsuz birde çiğ badem.
Ozgemlym Meral_63 21+6 dan selam bizdr mide bulantısı delice yanma 😰 geçmiyordu ilk kızımda midem çok bulanıyordu ama bukadar yanma hatırlamıyorum hiç
vilanelle Meral_63 ay geçmedi mi hala senin:( ben de 16 olcam nerdeyse pazar günü çok fena oldum ama artık arada geliyor sürekli böyle değilim, azaldı yani. senin her günün mü böyle??
tugba3727 Ozgemlym erkek mi bende oğlumda mide yanması çok yaşadım hergün salatalık ve tahin tüketiyordum bir süre için geçiyordu
Ayseguls_baby Ozgemlym yanma için soğuk süt ve tahin çok iyi geliyor canım. Tahinin mide koruyucu özelliği de varmış bana çok iyi geldi çok şükür kurtuldum yanmadan 22+2 im benim de kız ❤️
Ozgemlym tugba3727 yok kız canım. Salatalık rahatlatıyor mide bulantımı biraz tahin denemedim deneyeyim 😊🙏
Ozgemlym Ayseguls_baby mutlaka denicem 🥰🥰 çok yağlı olduğu için denememiştim midem bulanır diye ama cesaretimi toplayacağım 😍😍 teşekkürler sağlımla gelsin kızçeler
Katya1 Meral_63 30 haftalık olduk halada bulamıyor malesef üstüne bir de mide yanması eklendi, dramamine ilaç kullanıyorum hala🤷♀️
Ayseguls_baby Ozgemlym 1 tatlı kaşığı yeterli geliyor ben öyle yapıyorum anında kesiyor 😍❤️ Amiin inşallah 🌸🩷
Mucizem_63 Meral_63 22 haftalığım halen geçmedi onzyd diye bir ilaç kullnyrm 2 3 gün sürüyor etkisi rahatlıyorum
vanilya_kokusu_ Meral_63 ay yemin ederim Allah yardımcın olsun ben 10 olacam dayanamıyorum artık çocuk gibi ağlıyorum sürekli 😓