Mavi-gokyuzu minikmucizemm__ Sizin ilerlemiş hamileliğiniz baya. Nasıl geçiyor hamileliğiniz. Rabbim kızınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah 💕
minikmucizemm__ Mavi-gokyuzu amin cok teşekkür ederim iyisiyle kötüsüyle geçirmeye çalışıyorum biraz zor geçiyor ama kızımı kucağıma alacağım için onuda takmıyorum hele tekmeleri yokmu tekmeleri çok iyi geliyor rabbim istiyen herkese nasip etsin 🩷🥰🙏🏻
Mavi-gokyuzu minikmucizemm__ İnşallah kalan süreçi daha rahat geçirirsiniz. Bizim ki henüz çok küçük tekmelerimi hissetmiyorum. Eminim tarifsiz bir duygudur 🥰🥹
minikmucizemm__ Mavi-gokyuzu öyle öyle zamanla hissedersiniz hatta ilk hissettiğinizde ağlaya bilirsin 🙃🥺
Mavi-gokyuzu minikmucizemm__ Hergün dinliyorum kendimi ama halen hissedemiyorum tekmelerini 🥹heyecanla bekliyorum bakalım ne zaman hissettirecek kendini bizim ki 😄
minikmucizemm__ Mavi-gokyuzu ayyy vallahi benim kız benimle bildiğin konuşuyor 🥹🤣 sabırlı ol hissedeceksin🥰
Mavi-gokyuzu minikmucizemm__ İnşallah benim bebiş de yakında sohbetlere başlar 🥹 kızlar anne karnında başlıyor demek ki anneyle konuşmaya 😂