eminekursat 6 hafta kese aşağıda rahim ağzına yakın dün lekelenme oldu bugün ultrasonda kese aşağıda konumu iyi değil dedi bu durumu yaşayan oldu mu ilk gebeliğimi kayıp ile sonuçlanmıştı şimdi bu durum başıma geldi Lütfen geri dönüş yapın
senaaaaaaaaa1 eminekursat bende bugün kalp atışı için gittim 7 haftalığım doktor bebek cok aşağı tutunmuş dedi düşük riksi var dedi sizin nasıl ilerledi sonra yarın başka doktorada randevu aldım
Nurkl Çevremde bir arkadaşımında öyleydi canım malesef düşük ile sonuçlandı. :( Hayırlısı olsun senin için
eminekursat Sahra1221 üç haftadır iyiyidik kese en son aşağıdaydı progesteron kullanıyorum daha iki saat önce lekelenme şeklinde kanamam başladı yarın doktora randevum vardı uzandım şuan beklemeyi düşünüyorum yarını
eminekursat eminekursat Sahra1221 hastaneye gittim kesenin yukarısında kanama alanı varmış kese rahim ağızına çok yakın değil biraz aşağıda kanama devam edebilir artarsa gel dedi progesteronu vajinal yolla almaya başladım bakalım zaman gösterecek umarım sağlıkla kucağıma alırım
Sahra1221 eminekursat benim de kanama alanı vardı fitil ve iğne verdi. Ayaklarımı yukarı kaldırdım uzandım ve hiç ağır bir şey yapmadım çpk şükür geçti. Sizin de geçer dinlenin korkmayın
eminekursat senaaaaaaaaa1 şuan iyi şükür kesem zamanla yukarı çıktı🙏🏼 16+5 şuan Dinlendim genellikle çok eğilip kalkmamaya dikkat ettim ağır iş yapmadım vajinadan progesteron aldım sabah akşam hala alıyorum önceki gebeliğimde kaybım olduğundan içiniz ferah olsun tutunur bebişiniz🌸