medine_0234 17+2yim ocağın sonuna geliyor şubatın 1 diyo ama erken gelebilir ocağın sonu gibi gözüküyor kızim olucak 🥰❣️🌙
ylnydgd 14+5 im, kızımız olacak. Henüz bir şey almadım 6-7 ay olsun ya da en azından detaylı ultrason süreci sağlıkla geçsin diyorum, fetal DNA temizdi şükür. Beğendiklerimi hep favoriye aldım ama alacağım gün nasıl seçim yapacağım bilmiyorum 😂
yagmurandrmk penbe_karisi 13 deyim %60 erkek dedi doktorum ama henüz netlik kazanmadan bir şey almak istemiyorum 16-17 haftada tekrar gideceğim o zaman net şekilde görebiliriz diye düşünüyorum 🫣🫣
dmrelif Ilk tahmin kız bizim ama bu cuma değil sonrakine randevu var o zaman kesinleşecek ondan sonra yavaştan başlarım alışverişe Şubat bebeği bizimki
asil15 penbe_karisi teşekkür ederim canım benim Amin inşallah inşallah yarın güzel bir post açıp etiketlerim sizide
yakup965_ penbe_karisi benimde ocak ayında cinsiyet erkek yavaş yavaş başladım kapı süsü yaptım punchtan biraz da kıyafet aldım birde örgü yapicam anca yetistiririm
Seyma190623 penbe_karisi bizim alışverişimiz bitti sanırım biraz erkenciyiz😂 18+3 ocak ortası erkek annesi adayıyımm 🩵
Smge92 Bende Ocak annesiyim kismetse. Ocak 20-24 arasi dogumun nasipse. Alisverise basladik ama yavas yavas yapiyoruz
meryemkurt Ben şubat annesiyim cinsiyetimiz net değil önümüzdeki ay net söylerim dedi doktor 2 oğlum var çok dua ediyorum bir de kızım olsun diye hamiş anneler sizde dua edin bana 3.sezeryanım bir daha çocuk düşünmüyorum inşallah kızımda olur tadarız o duyguyu da 🤲🏻🌸💗
sude_18 penbe_karisi bizde 19+4 uz 15. Haftadan beri kız dedi doktorum bugün kontrolde de cinsiyeti tam netledik kız ben biraz biraz başladım bikac takım aldım kızıma adı da belli cemre inci koyucaz inşallah çok heyecanlıyım rabbim hepimizin bebislerini sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🥰🎀😍