Deletedmom_297 Kızlar 1 aylığına bu bölgedeyim burhaniyede hangi doktora gitmeliyim filiz hanım ve esma hanım var özellikle eş alıyorlar mı
adyaligoktas Deletedmom_297 merhaba bende annemlerin yanına geldim hamileliğim ilk zamanlarını burada geçireceğim bende doktor arayışındaydım Op. Dr. Kerim Yıldız’ı buldum öneriler üzerine henüz muayne olmadım edremitteymiş yeri burhaniyede bulamadım
miracsmom_ Deletedmom_297 burhaniyede filiz hanım iyi samimi doktor başta eş alıyordu ama son kontrolde almadı belki bu gittiğimizde alır🥰🥰
Deletedmom_297 adyaligoktas burhaniyede devlette buldum 2 doktor var canım ayvalıktada var ama işte kim iyi bülmediğim için yazmak istedim
miracsmom_ adyaligoktas burhaniyede özel doktor yok ama edremit isterseniz bi kaç tane önerebilirim 🥰🥰
adyaligoktas Deletedmom_297 aa çok iyi muayne ücretleri 2600-3000 arası vermekte istemedim. Muayne olursanız banada yazarsanız memnun olurum
Deletedmom_297 adyaligoktas evet canım ben e nabızdan bakıyorum ayvalıktata 2 burhaniyedede 2 kadın doğum doktoru var rutin kontrol için araştırmıştım ben yazarım sana gittiğime ❤️
adyaligoktas Deletedmom_297 ben az önce burhaniye devlet hastanesinde Esma Zübeyde imren’den randevu aldım canım
adyaligoktas Deletedmom_297 teşekkür ederim yarın’a aldım Kendi doktorum 6. Hafta’da kontrolüne gitmemi istediği için yakın zaman arayışındaydım
Deletedmom_297 adyaligoktas canım kontrolden çıktıktan sonra bana tecrübelerini yazarmısın doktor ilgisi eş alma durumu falan ❤️
adyaligoktas Deletedmom_297 yazarım canım ama benim eşim burda değil annemle gideceğim bilgi veririm 🥹
adyaligoktas miracsmom_ merhabalar burhaniye devlette muayne oldum 1 muayne 1 kontrol şeklinde istanbula döndüm dün bu hafta kendi doktor kontrolüm’de ilerleyeceğim 🙏🏼 teşekkür ederim
Deletedmom_297 miracsmom_ ayvalık hakkında bilginiz var mı gizem hanım iyi diye duydum yarın ayvalıktauım pazartesiye randevu buldum
miracsmom_ adyaligoktas rica ederim balıkesir aratmadan karşıma genelde mesajlar düşmüyor geç yardımcı oldum kusura bakmayın🥰🥰