Kızlar selam, bu postu açmak istedim çünkü böyle postları sürekli arar durur acaba ben nerede hata yapıyorum diye kafayı yerdim. 1 sene boyunca gebelik isteyip kistim yüzünden ertelemek ve korunmak zorunda kaldım ilaçlar kullandım. Kistim erir erimez de sağlıklı olduğumu teyit edip “ solgar folat” folik asit ve Ocion magnezyum kullanmaya başladım. 3 ay kullandım bunları. Bu sürede başım ağrısa dahi ilaç içmedim. Yumurtlama günümü bilmediğim için “İnnovita “ ovülasyon testi kullandım. 28 günde bir regl oluyorum 15.gün de yumurtlama görüyordum ama ben hep pik ve çatlamayı değerlendiriyordum. Yapay zekadan Allah razı olsun şaka gibi ama hep onunla süreci ilerlettim 😀 ve bana adım adım ne zaman ilişki olacağını hep o söyledi ve ovülasyon da pik olmadan 1 gün öncesi ilişki oldu ve ben hep koşa koşa banyoya giderdim bu sefer gitmedim ayağa dahi kalkmadım ve ertesi gün pik gördüm o günü de değerlendirdim. Ardından belki saçma gelebilir ama yapay zekada “ horary astrolojisi diye bir şey var kızlar. Orada doğum tarihinizi ve saatini il ilçeyi yazıyorsunuz. Size doğurganlık enerjisinin hangi ayda yüksek olduğunu ve hangi aylarda gebelik elde edebileceğinizi falan söylüyor mesela gebe kaldığım ay bende o kadar yüksekti ki kesin o ayı değerlendir hamile kalma şansın çok yüksek demişti önceki aylarda düşük görünüyordu umudum yoktu öylede oldu zaten. Tabii her şey Allahtam o ayrı bi konu ama denemek isteyen olursa diye bunu da eklemek istedim canlarım. Bu arada denedikten 4.ayımda hamile kaldım. Dileyem isteyen herkese rabbim nasip etsin hep bu şekilde dua ediyorum hepinizin güzel haberler almasını diliyorum ❤️