Medina Merhaba tatlı hamişler 👋🏻 Şimdi size bebeğinize kilo aldıracak güzel nefis bir karışımdan bahsedeceğim. 1bardak süt, 1 tane muz, 1,5- 2 yemek kaşığı bal, 1,5 -2 yemek kaşığı kaymak Hepsini birlikde blenderden geçirip taze taze tüketin. Zevkinize göre ölçümleri artırıp azaltabilir, ceviz yada başka kuruyemişler ekleye bilirsiniz. Bu karışımda bebeğe zarar vericek birşey olmadığı için gönül rahatlığıyla kullana bilirsiniz. Tadı nefis oluyor 😋
seddaa Medina bende ekran görüntüsü aldım 🙈 ne sıklıkta içiyosunuz, bize de çok kilo aldırır mı acaba
Medina Betl42 Ben birkaç gündür başladım, zaten süt, muz, ceviz hepsi doktorların her gün tüketilmesini önerdiği besinler o yüzden her gün 1bardak gönül rahatlığı ile için 😊
Betl42 Medina bande muzu doğrayıp üzerine bal döküp onun üzerine de ceviz döküp yiyorum buradan biri söylemişti 😁 inşallah kilo alırlar
Medina seddaa Güne bir büyük bardak tüketiyorum, zaten içdikçe içesin geliyo 😂 Kilo almaya meyilliyseniz size de azacık aldıra bilir ama doğumdan sonra çabucak atarsınız
031965 Bu tarifi denediniz mi ne kadar kilo aldırdı normale göre nekadar arttı? Benim bebeğim zayıf çünkü iştahsızım ara öğün yapayım bu tarifi ona göre
Kahramanlar Dr bana protein içeren yiyecekler ye sabahları 2 yumurta tüket kuru baklagiller ye dedi bebeği kilo aldırmak için
Medina Kahramanlar ben de her sabah köy yumurtası, süt ve süt ürünleri tüketiyorum. Amma bu karışım hem protein, hem kalsium içeriyor , bebeğimiz için çok faydalı olucakdır👍🏻