Lovebaby27 cansuilmezli daha önce yorumlaşmıştık hatırladım seni ☺️önceden iğneyi canım 3.4 defa denedim olumsuz oldu geçen ay kimyasal yaşadım Hsg çekildim ovulasyonla takip ettim çatlamanın 11 günü kimyasal mı diye şuan endişeliyim
Lovebaby27 cansuilmezli arkadaşım yaptırdı şuanda aramızda 1 gün var bugün test yapmadı 8 günü negatif gördü 9 gün aşırı aşırı silik görmüş cameraya gözükmüyormuş bana atamadı testini o da beklemede
cansuilmezli Lovebaby27 sanmıyorum çünkü benim de 11. Gün başlamıştı ufak ufak gözükmeye korkma içini ferah tut inşallah bebeğin seninle olur ❤️
Lovebaby27 cansuilmezli inşallah canım Hsg çekildim çok kişi Hsg sonrası hamile kalmış ondan dolayı eğer normal hamile kalamazsam Hsg sonrası doktor günlük iğneye başlıycaz demişti bende her tuşa basıyorum 😄😄
cansuilmezli Lovebaby27 o kadar sabırsız oluyor ki insan ama bişi diyim mi çok erken kan testi yapma içini ferah tut bu sefer de aman yükseldi mi yükselecek mi diye insan strese giriyor Allahın izniyle içini ferah tut bebişlerimizi alacağız kucağımıza inşallah
Lovebaby27 cansuilmezli aynen canım koyulaşmayı takip edicem bat tarihim geçince kan testi vericem inşallah hayırlısından bebeğimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️
hamzaezel Bir1kelebek karcesimde gecengun aynı marka yaptı onunki daha belirgindi ve kan verdi pozitif
Lovebaby27 Nevagibi yeni canım bügüne ait testim , dün farklı marka test yaptım predıctor early aşırı aşırı silik çıktı onda
Nevagibi Lovebaby27 canım aynı testlerle aynı saatlerde ve ilk idrarla yapsan sanki daha anlaşılır olur
Lovebaby27 Nevagibi aynen öyle yapıcaö awoxum yoktu sabah geldi hemen yaptım hergün sabah yapıp takip edicem koyulaşmayı geçen ay kimyasal yaşamıştım ondan dolayı tereddütlüyüm