iecnr Nasıl başardın diye sormayın, havalar sıcak diye soğuk soğuk suları diktim kafama. Başta boğazımda gıcık oldu, sonra boğazım tahriş oldu. Şimdi tıksırmalar da başladı. Nasıl geçireceğim ben bu hastalığı ya?! Fikri olan var mı arkadaşlar. :(
irem10_ iecnr bende aynısıyım 36 haftalık hamileyim boğaz ağrısı geçti ama burun tıkanıklığı ve hapşırık benimle birlikte 4. Gününde
Rabia_nur252 iecnr nane limon ile atlattım sıcak sıcak kaynatıp için malesef ilaç kullanamayınca süre uzuyor ama iyi geliyor nane limon
iecnr Zeynepdinc Antibiyotiklik bir şey olduğunu sanmıyorum gerçi doktor tabii ki daha iyi bilir ama bildiğiniz şu an geceden sabaha gribe çevirdi iyice. Hapşırık, burun akıntısı birbiriyle yarışıyor.
iecnr irem10_ Size de çok çok geçmiş olsun, boğaz ağrısı için ne yaptınız? Ben ilaç kullanamadığım için çay, sıcak süt vb. ili götürüyorum ama şimdi hapşırma ve burun akıntısı da çıktı.
irem10_ iecnr hiçbir şey yapmadım gerçekten çok ağır değil zaten havalar çok sıcak diye kendi haline bıraktım ama taze limonatam falan vardı belki o fayda etmiştir
Cihanella Bende 31. Haftadayım 2 gündür aynısını yaşıyorum. Dün işe gidince daha da arttı. Bende 2 gün rapor aldım aile hekimi parol ve minoset dışında bişey içemezsin dedi ben minoset bile içmiyorum sadece parol. Çorba ballı limonlu sıcak su süt. Bakalım nasıl geçicek
tazecikanne_ Cihanella merhaba geçti mi grip şikayetiniz. Nasıl atlattınız süreci acaba. Bende 36 haftalık hamileyim. Bir an önce atlatmam gerekiyor
Cihanella tazecikanne_ merhaba geçti çok şükür. Öncelikle günde 2 taneye kadar parol içtim. Bol limonlu çorba tükettim ve dinlendim. Size de tez zamanda şifa olsun inşallah.