Slasyyzc Lansinoh göğüs ucu kremi emzirirken temizlemeyede ihtiyaç olmuyo çok memnunum onun dışında tahin yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum bunlar sayesinde sıkıntı yaşamadım ben Gulserennnnnn
Esssssin Gulserennnnnn yeni doğum yapmış sezeryan acısını bile unutturan göğüs ucu yaralarım oldu kesinlikle gümüş kapak tavsiye ediyorum kesinlikle
KumpirsMom Gulserennnnnn tahinin üzerinde biriken yağ hayat kurtarıcı resmen aniden emzirme olayında bi peçeteyle silip içim rahat emziriyorum deneyin bence 🥰
Slasyyzc Lansinoh göğüs ucu kremi emzirirken temizlemeyede ihtiyaç olmuyo çok memnunum onun dışında tahin yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum bunlar sayesinde sıkıntı yaşamadım ben
Rabia_nur252 Gulserennnnnn sarı kantoron yağı yada tahinin üzerine çıkan saf yağ çok iyi geliyor bir de karabaş otu var onu da kaynatıp göğüs ucunuza sürebilirsiniz çok zor bu sorun
Havin49_ Gulserennnnnn doğum öncesi kulanın kesinlikle 38 haftadan sonra sürün doğumdan sonra kullandım hiçbir işe yaramadı gögüs ucum nerdeyse kopacak derecede yara oldu bebeğimi emzirmek işkence oldu diyebilirim
aynur63_ Gulserennnnnn incia kullandım doğum yaptığım gün kullandım hiç catlamadi emzirirken temizlemeye gerek yok
Denizgil Gulserennnnnn Doğumdan önce lansinoh kullanmaya başladım ama bebek doğunca göğüs uçlarım yara bere içinde kaldı atlet bile kanattı göğsümü Gümüş kapak kullandım harika birşey cidden hem iç çamaşırı göğüs ucuma yapışmadı hemde 2 hafta içinde göğüslerim emme işine alıştı Bol bol da yıkadım kuruladıktan sonra kapakları kullandım şiddetle tavsiye ederim
Zeyelif Tahinin üstüne biriken yağ birde asıl iyi gelen ayva çekirdeğini az bişey suya koyun jelleşiyor o çok efsane iyi geldi bana. Doğum sonrası 4ay sürdü bu göğüs ucu yarası bunları kullanınca geçti
Hemsireezo Gulserennnnnn madecassol kullanın sabah akşam bir kere sürün emzirdikten sonra. Yarım saat bir saat arası kalsın sonra yıkayın kurulayın. Doktora yazdırın sigortanın karşıladığı bir krem. Bir gecede çatlağımı kapattı.
ynzl Gulserennnnnn ben henüz doğum yapmadım, lansinoh ve göğüs kalkanı kullanmayı planlıyorum. Eskilerin karbonatlı su ile silmek gibi bir yöntemi varmış ama araştırınca da iyi gelmez diyor. Emin olamıyorum o yüzden 🤷🏻♀️