Kızlar bu başlığı açmayı hiç ama hiç istemezdim kendimle barışığım problem bu değil doğuma 86 ile gittim şu an 73 kiloyum doğumdan sonra sadece 4 kilo düşmüştüm 40 gün de oda 9 ay yattım kas oranım çok düşmüştü tekrar yükselttim diyetisyene gittim evet ama vücut kiloyu kaldırmıyor iskeletim 24 kilo çıktı yüzde 44 ödem benim gerçekten hızlı bir şekilde kilo vermem lazım fıtık plantar fasit var ve doktorlar kilo vermeden tedavi uygulamak istemiyor tekrar etmemesi için hamile kalmadan hormon ilaçları yüzünden 2 ay da 11 kilo almıştım zaten… 2 gün önce diz kapağımdan ses geldi ve gittikçe ağrısı şiddetleniyor kilo nasıl desem diz kapaklarıma kadar çok fazla ama alt bacaklarım ince sağlık sorunlarım için doktorlar hızlı ama sağlıklı kilo vermemi söylüyor diyetisyeni değiştireceğim ama bana şunu yap bunu yap diyeceğiniz bir şey var mı çünkü spor yapmam yasak sezeryan oldum dikişlerim çok geç kaynadı koşu bandım var ayağım yüzünden koşup uzun yürüyüş yapamıyorum temizlik olarak şu iyi olur bu iyi olur sık sık bunu yap dediğiniz bir şey ya da şu sebzelerle smoothie yaptım çok güzel ödem attırdı diyeceğiniz şeyler lütfen önerin çok ihtiyacım var