YncaY Selam hanımlar emzirme döneminde kilo alımını ne destekler tahin pekmeze başladım günde 2 3 dilim ekmekle yiyorum bunun dışında varmıdır başka şeyler özellikle kalori yüksekliği bakımından
anneolmakneguzel_ YncaY ekmege şekere yuklenmeyin. Sağlıklı protein ve sebze agırlıklı beslenin illa kilo almanızda şart değil. Düzenli sağlıklo yiyin
Gokturkmom_ YncaY bende aynı durumdayım hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm 🥹 ben karışımlardan deneyeceğim muz ,cici bebe ,ceviz,süt,ballı
Balbebek012 YncaY doktordan destek alabilirsiniz sağlıklı beslenmek en iyisi abur cubura kızartmaya vs yüklenmeyin kilo yapar ama karın bölgesini çok yağlandırır
YncaY Gokturkmom_ Kalor almamız gerek çünkü emzirmek kalori harcatıyor tahin pekmezde bu yönde iyi bi ikili
yucellirem YncaY Merhaba, Sabahları muz&avokado&ceviz&kefir&pekmez bunları blenderdan geçirip içebilirsiniz kilo almanıza yardımcı olur😊 Ben bilmeden ilk haftamdan beri tadı güzel diye içer oldum daha 2 aylık hamileyim 4.5 kilo almışım dur demem şart 😂
yucellirem YncaY şuan 10+5teyim 12 temmuzda öğrendiğimde 57.5tu Bu sabah 61.8 olmuş işte sen hesapla🙈😅
Havin49_ yucellirem iştahınıza hayran kaldım valla maşallah sağlıkla kucağınıza alın hemen hemen haftamız aynı ben 6 kilo verdim malesef hiçbişey yiyemiyorum
yucellirem Havin49_ Hep hayal ederdim biliyo musun hamile kalınca kusar mıyım bulantılar olur mu diye ama nedense başıma gelmedi🤦 böylede manyağımdır😂 Umarım belki ilerleyen aylarda falan kapanır iştahım amin…
Havin49_ Turuncukelebek evet alınmıyor ben oğlumda 4 ay kilo almadım ama vermedim de şuan en son gittiğimde 6 kg vermiştim ge daha da zayıfladığımı düşünüyorum