Pempisanne Merhaba kızlar öncelikle rabbim cümlemize evlatlarımızı sağlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin 🤗 benım iki sorum var birincisi bebek banyo ürünü olarak hangi markayı tercih ettiniz uni baby mı Nivea mı dalin mi yoksa diğerlerimi baktığımda Niveanin daha çok bebek ürünü olduğunu gördüm bebek yağından nemlendirici kremine kadar bana daha yakın geldi Nivea ama sizler hangilerini tercih ettiniz ve hamileliğinizin kaçınçı ayında aldınız bu ürünleri ben 21+6 günlük hamilryim şimdi alsam sorun olurmu sizler ne zaman aldınız sımdıden tşkler♥️♥️♥️😘😘😘
Sengulkrgz Pempisanne dalin sakin kullanma eger imkanin varsa maddi anlamda Mustela kullanmaya calis.Biraz pahali gelebilir ama emin ol.en iyisi oo..
Busraburakkk Pempisanne instagram.da https://instagram.com/muhendisinoglu?utm_source=ig_profile_share&igshid=1w0lzhojd1qsl bu kullanıcı hep bebeklerle alakalı ürünleri inceliyor hep en iyi bilindik marka mustela bende mustela alcam 🤗🤗🤗
Pempisanne Ezgiadgzldmr alsam sımdı sorun olmaz heralde nasılsa açılmıcak tarih olarak sorun yaşamam degıl mi kuzum 😘
Pempisanne merved bende şimdi alsam açılmıcagı için ürünler sıkıntı yaşamam dimi tarihleri konusunda kuzum 😘
Pempisanne Sengulkrgz Sengulkrgz çok tşk ederim hemen bakıyorum ilk gebeliğim olduğundan pek bilgim yok kuzum 😘 şimdi alsam açılmıcagı için tarihlerinde sorun yaşarmıyım peki kuzum allah korusun tarihleri felan geçmez dimi şimdi alsam doğuma kadar
merved Pempisanne yani sanmıyorum zaten üstlerinde son kullanma tarihleri yazıyo ona göre bakıp alırsın canım.
Sengulkrgz Pempisanne zaten onlarin rahat 2 3 yil tarihi suruyor... O bakim seti de sana 1 sene rahat yeter. Sadece cocuk icin zaten kullanacaksin ve az kullanacagin icin bayagi gidecek
Melisssss1994 Pempisanne Canım bende çok araştırdım bu konuyu. Özellikle kullananlara ve en çok memnun kaldıkları ürünleri göz önünde bulundurdum. Ben mustela alacam. Maddi imkanın el veriyorsa mustela derim