Kizlar 40 haftaligim kiz bebişe hamileyim şuan 3,800 kilogram asla sezaryen dusunmuyorum ameliyat fobim var ne olacak bu halim hicbir agrım sancım lekelenmem suyum yok ikimizde saglikliyiz bir problemimiz yok ne olur bizim sonumuz kilodan dolayı belki sezaryene alinirim hayirlisi olsun yine de ama o kadar bunaldim ki Cuma gununden beri acile gidip duruyorum bir yandan kaynanam bir yandan eşim sık bogaz ediyorlar haftan doldu neden olmuyo sunu sanciyla alsinlar falan diye kaynanam deseniz elalemden duydugu laflarla sık boğaz ediyor yok kakasını yer yok birsey olur diye bunaltip duruyor inanın ¾ gundur psikolojim bozuldu bugün sabahta kendi doktoruma muayene olmak icin gittim ama kendisi oglen sonu gelecekmis denk getiremedim yarın tekrar gitmeyi planliyorum zaten tahmini dogum tarihi de 26 Ağustosdu benim gibi olan var mı ne önerirsiniz bu arada Cuma günü ilgilenen acil doktoru acilman var parmak ucum kadar ve rahmin yumuşamış muhtemelen dogum basliyor artik dedi hafta sonu bir daha gittim baska doktor ve stajyer vardı ve acilmamin olmadigini söylediler ne yapabilirim dogumun baslamasi icinn