elif9553 Yaklaşık 130 kiloyum byle olupta hamiş olanlar var mı gerçi doktorlar bir problem yok dedi sadece sol yumurtalıkta pcos var desi bide troit hastasıyım ama düzelttik ilacla
Merveeeeeee01 elif9553 kızlar ben 116 ile hamile kaldım 28.haftadayım şuan 121 kiloyum bende de pcos vardı bende çok çabaladım dualarınız eksiltmeyin Rabbim her zaman verir inşallah isteyen herkese 🌸
Turuncukelebek elif9553 116 yla hamile kaldım 23.haftamdayim 122kg oldum bile pek de dikkat etmiyorum açıkcası 130 la doğuma giderim die düşünüyorum
aceranne Bende 108 kiloyum şuan 14+2 haftadayım tiroidlerim yok ilaç kullanıyorum bı sıkıntı yok şimdilik inşallah böyle devam eder.
[silindi] aceranne kac kiloyla hamile kaldınız acaba ben şuan 90 im boyum 170 ama gebelik oluşmuyor hormonlar da normal bilemiyorum sebebi ne çok uzuluyorum
aceranne [silindi] 104 ile hamile kaldım olur inşallah sizinde stres yapmayın akışına bırakın ilişkiden sonra hemen kalkma ayaklarını hava ya dik yumurtlama günlerini takip et ben öyle yaptım
Rabia_nur252 Kilolu da hamile kalınıyor bende 94 ile hamile kaldım 34 haftalığım 98 kılo oldum ama keşke zayıflayıp kalsaymışım zaten hamilelik zor oluyor üstüne kilo ile kalınca ileriki haftalar da insan yürüyemiyor bile
tugbaugur Turuncukelebek nasıl kaldınız bana gebe kalmak için zayıflaman lazım önce diyorlar hormonlarda bi şey yok ama adet olamıyorum kilo etkilermis
Turuncukelebek tugbaugur adet olamıyorsanız bi yerde bir sorun vardır polikistik overiniz var mı bende olmadığı için belki hamile kaldım polistik over I olanlar kilo vermesi gerekiyor ki onlar küçülsun hamile kalinabilsin die