Birbebisannesi Kızlar 23 haftalık hamileyim bebek sanki karnımda titriyor bu neden olur. bugün başladı ve şu an bugün toplam on kez falan yaptı. Titreşime alınmış telefon gibi sağa tarafta titriyor anlamadım nedir bu😄
buseay26 Birbebisannesi benim de uzun süredir öyleydi ara ara titriyordu doktora sordum tekme atıyordur sen öyle zannediyorsundur dedi. Daha sonra gerçekten dikkat ettim ve şu an 37 haftadayim gercekten hızlı hızlı vurduğu zaman titreşim gibi oluyor. Küçükken tabi anlasilmiyor titreşim gibi geliyor
Herseydenbiktim Birbebisannesi Biz 37 olduk hala yapiyor ara ara 😂😂 Aç şarkı daha çok oynasın yavru icerde 😂
Mucizem_63 Birbebisannesi 22 haftalığım bugün bende aynısı oldu tekme değildi dedeigin gbi titreşim gibiydi çıplak gözle baktım titreyen yer kalkp iniyrdu 😂
Herseydenbiktim Birbebisannesi Aç aç, alıştırdım cok hareketli olmasa da şarkı açınca tepki veriyor nedense belki de ben öyle hissediyorum bilmiyorum 😂
buseay26 Birbebisannesi aynı şekilde düşünüyordum bende ama çok hızlı arka arkaya vurduğu için titriyor gibi oluyor