Bebegim3444 Kukoss daflon bende kullanmak zorunda kalmıştım doktorum bi zararı olmiycagini söyledi çok da işe yaradı.
Beatitude Bende hemoroid vardı hamileymişim daflon ve krem kullanıyordum doktoruma söyledim bebeğe birşey olmamış ama kullanma dedi şu an hemoroide birşey yapamayız dedi kuru kayısı incir yememi önerdi sabah aç karnına 2 yemek kaşığı zeytin yağı ve bol su
Kukoss Bebegim3444 ya banada ozellikle bunu bul bu en zararsizi dedi doktoruma attim kullanabilirsin dedi
HiravEmir Bende hamileyken oldum hemoroid krem tek verdi bana krem kullandım hamile olduğumu biliyordu zaten doktor kadın doğum gittim
Bebegim3444 Kukoss tabi senin kararın ama bence kullan. Eğer ağrıların çoksa ve krem ile geçmiyorsa başka çözüm yok. İlk hamileliğimde çok kötü yaşadım çünkü biliyorum ikincisindede oldu ama ilki kadar değil.
Hanim123 Bebegim3444 Merhabalar Sizin Basur Meme Şeklinde Mi Olmuştu.Doğumdan Sonra Geçmiş Miydi Acaba?
Bebegim3444 Kukoss üç dört aylık hamileydim ki doğuma kadar da bir kac ke kullandım. Çünkü benmkiler ikiz ve cok baskım vardı onun için
Kukoss Bebegim3444 ayyy cok zor yaa acisini hissettim varya suan :( bebekte baski yapiyomus oyle dedi doktor da dogru
Bebegim3444 Hanim123 Evet meme şeklinde ve çok malesef geçmedi. İlk hamileliğim ikizdi çok baskı dan çok kötüydüm ikinci tek doğum yaptım. Doğum yapalı 6 ay oldu ama geçmedi emzirme bittikten snra doğal yöntemler deniycem yoksa ameliyat oluc. Çok olduğu için cekilicek dert değil bazen çok fena ağrı yapıyor.
Hanim123 Bebegim3444 Bende Hastandeyim.İçi Mosmor Doluydu.Temizlediler Ama Ameliyat Doğumdan Sonra Dediler.İnanın Ertelememek Daha İyi Ağrı Var Sıkıntılı Geçiyor Ama Mecburen Oldum.
Bebegim3444 Hanim123 iste emzirme durumundan dolayı erteliyoruz da. Temizleme işlemini hiç bilmiyorum. En azından doğumdan snra sürekli ağrı olmuyor. Yeme içmeye dikkat edilmesi lazım.