kcgdm Kizlar bebeğim emerken memeyi emip emip bırakıyor yani memeyi çekiyor bırakıyor çekiyor bırakıyor bide sundurrerek yapıyor. Başına gelen var mı neden böyle yapıyor. Ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım var
Zeynepdinc kcgdm benim ki de öyle 40 günlük oldu hala ilk verdiğimde tutamıypt böyle zorlanıyoruz bizde
kcgdm cilvelilahmacun ama gazı var gibi de durmuyor sakın gayet keyfi gibi geldi ama altında yatan sebep ne olabilir
kcgdm Zeynepdinc bende çok zorlanıyorum.hem.canimi acıtıyor göğüs uçlarım hassaslasti hemde tam emmiyor
senaaaaaaaaaa kcgdm benimki de böyle yapıyor sonra genelde kakasını veya gazını yapıp rahatlıyor ve o şekilde emmeye başlıyor. Gazı olabilir bebeğinizin
kcgdm senaaaaaaaaaa benim hep böyle su 2 haftadır bı sorun mu var bilmiyorum ama canım sıkılıyor bu duruma
cilvelilahmacun kcgdm alerji olabilir mi baska sorunu varmi mukuslu kanlı kaka huzursuzluk gaz şikayeti gündüz uyku sorunu vs
cilvelilahmacun kcgdm Ablamın çocuğu bu şikayetler için gitti alerjisi çıktı özellikle kanli kaka varsa
kcgdm cilvelilahmacun yani şöyle kanlı kaka değilde gaz sancimiz var ve ara ara sıvı mukusli kaka oluyor. Onun haricinde gündüz kısa uykularimiz var
cilvelilahmacun kcgdm Bence bi doktora götürün gazdan kaynakliysa damla verir rahat edersiniz bebekte sizde
[silindi] kcgdm Benimkide öyle.Sütüm mu yetmiyor diyorum,mama alsam mi diyorum?Bilemedim.Memeyide tam cekmiyor,emzik gibi kullaniyor ama aç olduğunu biliyorum.Karnini tam doyurmuyor.Geceden bu yanada hic ciş yapmamisti.Doktora gidince sorucam