Ronayy2021 Slm hanimlar bugun dr kontrolum vardi 26+1 haftalik olduk bebegimin kilosu 925 gram sizce nasil,google baktim heryerde farkli farkli yaziyo,sizin bebisler ne durumda
Sizdenbirii1 Ronayy2021 900-950 arası normal kabul edilıyormış doktorum öyle söyledi 26 haftalıkken çağırdı o haftada tahmini bu yazdıklarım olmaso lazım demişti
Ronayy2021 buse2507 insan dusunuyo hep ne yesemde guzel kilo alsa ,oglum ilk hamileligimdi tecrubesizlik ve etrafinizda size ogut veren kimse olmayinca pektr bilmiyorsunuz bazi seyleri ve bu sanki ilk hamileligim adim adik takip ediyorum herseyi
buse2507 Ronayy2021 valla bende burda öğrendim canım çoğu şeyi mesela kaşar peynir muz yumurta bunlar başlı başına kilo yapıyor bebeğe bence
Ronayy2021 buse2507 hergun yumurta kasar yemeye ve aksamlari bi bardak sut icmeye calisuyorum muz sadece arada
Ronayy2021 buse2507 ve bol yogurt tuketiyorum sabah aksam farketmiyo asiri derecede canim istiyo sadece🤣
Akbs Benim 25 haftalıkken 730 gramdı bugün 26 olduk kaç gram bilmiyorum bir haftada ne kadar kilo alır ki