aysegulk07 Miniginannesiiii1111 küçük bi ilçede hemşireyim merkeze her istediğimde gidemiyorum bakalım bu hafta gideceğim acilde tekrardan baktıracagım inşallah sağlıklı yükselmiştir. Size de Allah bağışlasın evlatlarınızı ❤️
Miniginannesiiii1111 aysegulk07 sizede bağışlasın insallah rabbim gonlunuzdekini nasip etsin yüreğinizi ferah tutun yükselmiştir sağlıklı 🧿❤️ amin Allah razı olsun bu arada iyi dilekleriniz için
Ha1999 aysegulk07 canım bnde 7+6 yım ve gebeligimi yeni öğrendim betam 122312 çıktı normalmi korku bastı içimi benimde
aysegulk07 Ha1999 7+6 için normal bence hiç korkma benimki de normalmiş ebe arkadaşlarıma da sordum ❤️
Elif3419 aysegulk07 hemşire bile bu soruyu soruyorsa🫠🫠🫠 gayet normal bir değer 2 günde bir artış önemli
aysegulk07 Elif3419 ilk gebeliğim o yüzden biraz heyecanlıyım 🫠 ama normal dedi ebe arkadaşlarım da rahatladım valla
Ha1999 aysegulk07 canım benim değerimi de bir sorsan Allah rızası için ya cumartesi randevum var korkmamak elimde degil
aysegulk07 Ha1999 sorayım canım hemen merak etme ama herkesin vücudu farklı herkeste aynı oran olacak diye bişey yok kendine sıkıntı yapma bence 💘
aysegulk07 Ha1999 sordum canım bi tık fazla gibi ama herkesin değeri bir olacak diye bi şey yok doktora görünmesi gerekiyor ikiz gebelik de olabilir dedi aile hekimi inşallah gönlünce olur 🥰
Eyllullu aysegulk07 normal zaten iliskiden sonra rahme inip betanı arttırması 7-14 gün arasında sürüyor canım
Ha1999 Eyllullu esim çift yumurta ikizi bilmiyorum ki ya korkuyorum 2 tane kızım var biri anaokuluna baslicak diğeri 4 yaşında
Ha1999 Mide bulantım başlamadı daha ama yumurta bide tavuk azıma suremiyorum ya çorba içiyorum bu ara
Ha1999 Ha1999 sürpriz oldu gebelik son adet tarihim 27 Haziran 19 Ağustosta kan verdim 122312 çıktı o yüzden doktora gitmek istemedim korkudan