aynebilimya 6253626272626262 merhaba yıldız hocayla sezaryen veya normal doğum mu olacak bu konu hakkında konuştunuz mu? ben sezaryen yanlısı bir doktor mu acaba diye düşünüyorum bilemedim 🫠
smoms aynebilimya Bende yıldız hocaya gidiyorum 30ncu haftalardayım ama henüz bir yönlendirme yapmadı , hatta ben normalden korktuğumu sezeryan istediğimi söylediğimde belki normal yapacaksın şimdiden bunları düşünme demişti :)
Bdks98_ ben soner hocaya gidiyorum gayet memnunum daha önce soner hocada bir operasyonda olmuştum memnun kalmıştım muayene ücreti 4.500
busra_sezer @busrozen merhaba nalan hocaya gitmişsiniz nasıl bir doktor bilgi verebilir misiniz? doğum falan nasıl geçti?
busra_sezer annebebekelo merhaba hala nalan hocada mısınız yada doğum yaptıysanız nasıl geçti bilgi verir misiniz dr memnun kaldınız mı?
annebebekelo busra_sezer merhabalar Yıldız hocaya geçtim ben uzun süre önce. 40+4 olduk bebiş gelmiyor sabah yatışım var suni sancı deneyeceğiz🥲
yarenurh annebebekelo neden doktor değiştirdiniz bende Nalan hocaya gidiyorum bazen sanki ilgilenmiyor gibi hissediyorum sorun bu muydu
merve_isk Medicana da Fatih Mehmet Kaya hocaya gidiyorum. İlgisinden aşırı memnunum. tavsiye ederim kızlar
crknordk Bende yıldız hanımda doğum yaptım geçen sene. Şimdi yine ona gidiyorum sezaryen benim ama memnunum doktorumdan. Sadece doğum fiyatı almadım hala. Zamlandı mı bilmiyorum. Yakın zamanda öğrenen var mı acaba? Doğum fiyatları?