Betus06 ozgeege benimde böyleydi o zaman öğrenememiştik dr göstermedi demişti (11 haftalıktım ) 2. Kontrolümde net söyledi erkek diye sanki erkek gibi ama öğrenince yaz yine buraya merak ettim 😉
ozgeege 13+5 deyiz gelişimi 5 gün önden gidiyor doktor tahminde bile bulunmadı kemik yapısına göre 🤷🏻♀️ Benim de ilk defa hareketlerini gördüğüm ve beni heyecanlandıran bebeğim sırtı dönük elini kaldırıp sallar gibi bile yaptı aşağı yukarı kaydı etti ama bi türlü dönmedi kendini göstermedi 😍☺️ Sırtı dönük takılıyo orda ama Varsa tahminleriniz alırım kızçeler 🙈😂
ozgeege betulozclkk maşallah canım resim ekledim bakabildin mi ordan seninde öyle miydi birde cinsiyeti neymiş senin 🙈sağ Salim sağlıkla kucağına alırsın inşallaah 🙏🏼🙏🏼
ozgeege Tabiki öncelikle sağlık ama insan merak ediyor işte 🙈 ilerleyen dönemde döner mi sizce yoksa böyle olan bebişi önüne dönmeyen var mı başka aramızda 😂😂
ozgeege ezgms1 hayırlısı canım tabiki evlat hepsi meraktan işte insan soruyor 😊 önceki gittiğimde sırt üstü yatıyodu ama küçüktü bu sefer de döndü göstermedi ☺️