Aylinannesi Ya fazla büyük karnım yok zaten 32+4 teyim.ama bazen bi uyanıyorum iyice kücülmüş hatta eşim bile diyo kücülmüş bu diye 🙄 normalmi ya bitek banamı böyle oluyo 🤷🏻♀️
Edebyahu Aylinannesi benimde öyle. Büyük ihtimalle gaz falan oluyor gün içinde. Uyurken bişey yiyip içmediğimiz için iniyor bana göre yanı 😃
MerveNural Aylinannesi karnin kucukmuyor uyandiginda şiş olan karnin duseliyor yumusuyor geceye kadar yine sisiyor sabah sönmüş sanki bosmus gibi geliyor
Aylinannesi Edebyahu bitek bende olmuoymuş iyi bari🙈😂 olabilir sabah 630 da kalkıp eşimle kahvaltı yapıp geri uyuyorum 12 1 de uyanıyorum yemekten dolayı sanırım😊
Minnoskiz Bende bugün 35 oldum hala karnim cok yok hele sabah ilk kalkip tuvaletten sonra iyice küçülüyor gece daha şişkin oluyor 😁
Aylinannesi gozdecetinn aaa 😯 siz anlıyomusunz başı ayakları nerde dönüyomu ediyomu diye ben hiç anlamıyorum ya neresi nnerde diye🙄
gozdecetinn Seninle aynıyım bende hafta olarak. Doğum pozisyonunu aldı başı aşağıda. Popo kısmı ve ayakları sağ böbreğime dayanmış durumda şuan bu yüzden böbreğime stent takılacak. Çok hareketli ama giysi üstünden bile sol tarafıma döndüğü, tekme attığı görülebiliyor. Ayaklarını bazen annenin göğüs kafesinin altına sıkıştırırmış bebekler bu hem nefes darlığı yapar hem de pozisyonundan dolayı karın büyüklüğünüz küçük gözükebilir.
Aylinannesi gozdecetinn nezaman doğum yapıcaksınız normalmi sezaryen mi ? Hmm içimde hissedemiyorum ama evet nefes darlığı yapıyo bazen bazende sağ sol tarafımı geriyo sanırım bacakları😍 teşekkürler bilgi için😊
gozdecetinn Aylinannesi biraz tombik bir bebeğiz. 2 hafta önden gittiğimiz için mart sonu nisan başı gibi gözüküyor doğum. Doğum şeklimiz henüz belli değil kilomuz böyle giderse sezeryan dedi doktorumuz.